• Isabel Line Lohmann

  Hvem er jeg:

  Isabel Line Lohmann

  Uddannet Psykomotorisk terapeut med over 30 års undervisningserfaring. Certificeret Mindfulness instruktør og Yoga uddannet hos Simon Krohn samt gradueret i Qi-Gong (Brundt bælte med streg ) ved Henning Darverne.

  Jeg er i dag selvstændig med egen virksomhed, www.Isabellohmann.dk med speciale i trivsel, mental og kropslig sundhed samt forebyggelse og behandling af stress, angst og depression. Underviser desuden på Professionshøjskolen ABSALON med specialiseringsmodulet ”Mindfulness i skolen” for de studerende på læreruddannelsen.

  Jeg har primært arbejdet med Mindfulness i den offentlige sektor og udviklet eget efteruddannelses-forløb, som med succes er gennemført for mere end 500 deltagere i 7 kommuner. Dertil har jeg deltaget i flere forskningsprojekter under DPU (Danmarks pædagogiske universitet) både som testperson og som konsulent, omhandlende hvordan øvelser i kropsbevidsthed, nærvær og opmærksomhed opleves og får betydning for deltagernes trivsel, sundhed og livsglæde.

  Jeg har siden år 2000 afholdt kurser, foredrag, workshops, events, retreats og er desuden også ansat som instruktør i ”Tid til ro” som arrangerer mindfulness og yogarejser til blandt andet Bali, Andalusien, Kreta og Thailand.

  Jeg har igennem rigtig mange år haft Yoga, Qi- Gong, Mindfulness og Meditation som daglig praksis. De seneste år har jeg valgt at fordybe mig yderligere i min praksis og har de sidste 3 år, været kursist hos Henning Daverne på ”Sjælens rejse”, hvor jeg er ved at tage det sorte bælte i Qi-gong. Jeg er derfor meget optaget af, hvordan vi kan komme ind til vores egen autencitet, helhed, empati og glæde, styrke og kraft og hvad der skygger for det. Det som jeg har oplevet er, at vores livsglæde ikke er afhængig af ydre omstændigheder, men at der kan være noget som skygger for, at vi kan mærke den. Ligesom skyer der skygger for solen. Solen er der hele tiden, men kan være dækket af et tykt skydække.

  Et uroligt sind kan fx være en af de skyer som skygger for vores livsglæde. Derfor vil jeg nænsomt guide dig ind i roen og ned i kroppen via Qi-Gong - energi og kropsøvelser, vejrtrækning og meditation.

  Qi-Gong er en kærlig leg i livet, som støtter mig og skaber et harmonisk sind og ro som

  gør mig stærk, glæd og energifuld. Bevægelse skaber cirkulation og energi. Qi-Gong er mental, åndelig og fysisk support – en disciplin som må gentages og vedligeholdes – og et venskab til mig selv, som er nødvendigt og en gave at være i – fordi det minder mig om, at være tro mod mig selv.

  Som underviuser i LOF ser jeg en mulighed for at kombinere min interesse for og erfaring med Qi-Gong og meditation, med mit behov og glæde for at undervise og hjælpe mennesker med at finde ind til deres egen ro og nærvær - få mere energi og masser af livsglæde samt redskaber til at passe bedre på sig selv, for at undgå stress og fysiske/psykiske belastninger.

  Glæder mig til at møde dig

Qi-gong under åben himmel (3X i uge 28) m/ Isabel Lohmann

FÅ NY ENERGI, MASSER AF LIVSGLÆDE OG INDRE RO - SAMT EN STÆRK OG SUND KROP

Klassen holdes udenfor ved Sct. Hans Have, hvor du kan forbinde dig med naturen, himmelen og jorden, samtidig med at du bevæger dig og trækker vejret dybt.

Du vil mærke den kølige brise på din hud, høre fuglene synge og mærke jorden under dine fødder. Det er en fantastisk måde til at forbedre dit helbred og velvære og nyde at være udenfor på samme tid.

Mit Qi-gong forløb er til dig der ønsker at:
• blive fri for smerter i led og muskler.
• Øge din mobilitet og bevægelsesfrihed.
• Styrke din krop og dit helbred.
• Stimulere blodcirkulationen
• Genopbygge og reparere kroppen
• Nedsætte hastigheden i aldringsprocessen.
• Udrense og komme af med affaldsstoffer
• Regulere og afbalancere de indre organer
• Booste kroppens centrale energi
• Opbygge en bedre holdning og styrke rygsøjlen

Hvis du ikke har prøvet Qi-Gong før, så lad mig fortælle dig lidt om, hvad du kan forvente.

Qi-Gong er en form for blid bevægelse og meditation, som er blevet praktiseret i Kina i århundrede - der kombinerer blide fysiske bevægelser, dybe vejrtrækningsteknikker og meditation for at fremme sundhed, vitalitet og indre ro.

Mit hold er åben for kvinder og mænd i alle aldre og uanset om du er nybegynder eller erfaren udøver, vil jeg love dig for, at du hver gang går herfra og kan mærke en forskel i krop og sind i form af mere ro, nærvær, livfuldhed og energi.

Ved at deltage på mit Qi-Gong hold vil du:

1. Forbedre din fysiske sundhed:
Regelmæssige Qi-Gong-øvelser kan hjælpe med at øge fleksibilitet, balance og koordination, samt opbygge styrke og udholdenhed. De blide bevægelser er velegnede til kvinder og mænd i alle aldre, hvilket gør det til en ideel praksis i forhold til at opretholde og forbedre dit generelle helbred.

2. Reducer stress og angst:
Qi-Gongs dybe vejrtrækningsteknikker og meditative aspekter hjælper med at berolige sindet og lindre stress. Ved at deltage på mit hold, lærer du at håndtere stress mere effektivt, hvilket fremmer en følelse af indre ro og følelsesmæssigt velvære.

3. Booste kroppens energiniveauer:
Qi-Gong fokuserer på at cirkulere og afbalancere din krops vitale energi, eller "Qi." Gennem konsekvent praksis vil du opleve øget energiniveau, mental klarhed og et mere robust immunsystem.

4. Forbedre søvnkvaliteten:
Qi-Gongs afslappende natur hjælper med at forbedre søvnkvaliteten, ved at fremme en følelse af ro og afslapning. En god nats søvn er afgørende for dit generelle helbred og velvære.

5. Fremme en følelse af fællesskab:
Ved at deltage på mit Qi-Gong hold bliver du en del af en støttende gruppe af ligesindede kvinder og mænd, som deler din passion for personlig vækst og velvære.

Håber vi ses :)

Praktisk info

”Qi-Gong for alle” er uden udstyr.

Første gang mødes vi ved Sct. Hans have. Bistrup Alle 36, 10 min. før start.

Nummer
40242421 - Qi-gong under åben himmel (3X i uge 28) m/ Isabel Lohmann
Første mødegang
mandag den 08.07.24 kl. 09:00 - 10:30
Undervisere
Adresse

Sct. Hans have,

Se på kort

Mødegange
3
Pris
Almen
DKK 342,00
Efterlønner Roskilde
DKK 312,00
Arbejdsledig Roskilde
DKK 312,00
Pensionist Roskilde
DKK 300,00
mandag den 08.07.24

Kl. 09:00 - 10:30

Isabel Line Lohmann

onsdag den 10.07.24

Kl. 09:00 - 10:30

Isabel Line Lohmann

fredag den 12.07.24

Kl. 09:00 - 10:30

Isabel Line Lohmann