Isabella Line Lohmann

Mit navn er Isabel Lohmann. Jeg har siden 1989 undervist i bevægelse og kropsbevidsthed. Jeg er uddannet Afspændings- og bevægelsespædagog DAP, certificeret Mindfulness og yoga instruktør samt gradueret Qi-Gong lærer.
Jeg er i dag selvstændig konsulent med speciale i trivsel, mental og kropslig sundhed samt forebyggelse og behandling af stress, angst og depression.

Jeg har primært arbejdet med mindfulness i den offentlige sektor og udviklet eget efteruddannelses-forløb, som med succes er gennemført for mere end 500 deltagere i 7 kommuner. Dertil har jeg deltaget i flere forskningsprojekter under DPU (Danmarks Pædagogiske Universitet) både som testperson og som konsulent, omhandlende hvordan øvelser i kropsbevidsthed, nærvær og opmærksomhed opleves og får betydning for deltagernes trivsel, sundhed og livsglæde.

Jeg har siden år 2000 afholdt kurser, foredrag, workshops, events, retreats og er endvidere ansat som instruktør i ”Tid til ro” som arrangerer mindfulness og yogarejser til blandt andet Bali, Andalusien, Kreta og Thailand. 

Jeg har igennem rigtig mange år haft Yoga, Qi- Gong, Mindfulness og Meditation som daglig praksis. De seneste år har jeg valgt at fordybe mig yderligere i min praksis og er nu kursist hos Henning Daverne i et 3-årig forløb, hvor jeg er ved at tage det sorte bælte i Qi-gong.

Jeg kombinerer min interesse for og erfaring med Qi-Gong og meditation, med mit behov og glæde for at undervise og hjælpe mennesker med at finde ind til deres egen ro og nærvær - få mere energi og masser af livsglæde samt redskaber til at passe bedre på sig selv, for at undgå stress og fysiske/psykiske belastninger.

Kontaktoplysninger

Kurser med Isabella Line Lohmann