Mad & drikke

lær at lave dejlig mad ...

LOKALE KURSER/AKTIVITETER: Hvis du hurtigt vil finde aktiviteter i dit lokalområde, så søg i menupunktet KURSER under Greve, Køge, Ringsted, Roskilde eller Solrød.

TILMELDING - OGSÅ EFTER OPSTART: Hvis der er plads på et hold, der er startet, så kan du sagtens tilmelde dig, og prisen vil tilpasse sig til de resterende mødegange.

Nye kurser kommer løbende til: Vi har ikke noget trykt katalog,så hold øje med hjemmesiden eller tilmeld dig nyhedsbrevet HER.

Sorter efter

lørdag den 04.03.23

Vegansk brunch for begyndere / lørdagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Greve
  • lørdag den 04.03.23 kl. 09:00 - 13:30
Underviser 

Har du nogensinde overvejet at spise lidt grønne mad, men kan ikke helt overskue at komme i gang? Så er denne workshop måske noget for dig. På denne workshop fokuserer vi på brunchmenuen med fokus på sundhed, smag og æstetik.Du vil blive inspirere...

Se hold og info

lørdag den 18.03.23

Fyldte chokolader med honningkaramel o.l. - lørdagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Solrød Strand
  • lørdag den 18.03.23 kl. 10:00 - 14:30
Underviser 

Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...

Se hold og info

søndag den 16.04.23

Vegansk mad for begyndere / søndagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Greve
  • søndag den 16.04.23 kl. 10:00 - 14:30
Underviser 

Har du nogensinde overvejet at spise lidt grønne mad, men kan ikke helt overskue at komme i gang? Så er denne workshop måske noget for dig. Her lærer du at lave 2-4 velsmagende plantebaserede retter som kan overraske de fleste kødelskere. Du vil b...

Se hold og info

søndag den 14.05.23

Veganske desserter og kager / søndagsworkshop

  • Ledige pladser
  • Greve
  • søndag den 14.05.23 kl. 10:00 - 14:30
Underviser 

Der kan være mange grunde til at skære mælk og æg ud af dine kager og desserter. Nogle gør pga allergener, andre gør det pga sundheden, miljø eller dyrevelfærd. Men uanset hvad skal desserter stadig være velsmagende og smukke. På denne workshop læ...

Se hold og info