LOKALE KURSER/AKTIVITETER: Hvis du hurtigt vil finde aktiviteter i dit lokalområde, så søg i menupunktet KURSER under Greve, Køge, Ringsted, Roskilde eller Solrød.
TILMELDING - OGSÅ EFTER OPSTART:Hvis der er plads på et hold, der er startet, så kan du sagtens tilmelde dig, og prisen vil tilpasse sig til de resterende mødegange.
Nye kurser kommer løbende til: Vi har ikke noget trykt katalog, så hold øje med hjemmesiden eller tilmeld dig nyhedsbrevet HER.
Tag med på en rejse igennem det autentiske thailandske køkken med Michael Arvedlund, som i over 30 år har lavet mad til private, til foreninger og diverse kurser i professionelt og privat regi. Adskillige års arbejdsophold som biolog i Sydøstasien...
Kikærter kan meget mere end humus og falafel.På dette kursus hører du om kikærternes verden, og vi skal lave gryderetter, salater, snacks, brød og desserter med hele kikærter, som vi kender dem, men også med kikærtemel og vandet fra kikærtedåsen,...
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Få en hyggelig eftermiddag med forældre, bedsteforældre, børn og børnebørn - alle kan være med til at lave flere forskellige slags skønne, velsmagende karameller. Vi laver karamellerne med forskellige slags chokolader og honning.Aldersgrænsen er 8...
Få en hyggelig eftermiddag med forældre, bedsteforældre, børn og børnebørn - alle kan være med til at lave flere forskellige slags skønne, velsmagende karameller. Vi laver karamellerne med forskellige slags chokolader og honning.Aldersgrænsen er 8...
Hvor mange retter kan du lave med bønner? Kender du til opskrifter, hvor bønner kan bruges til pastaretter, salater, supper, dips, brød og desserter? Kan du variere med kikærter, kidney- cannellini- og edamamebønner, sorte og hvide bønner? Kender...
Tag med på en rejse igennem det autentiske vietnamesiske køkken med Michael Arvedlund, som i over 30 år med stor begejstring har lavet mad til foreninger og diverse kurser i professionelt og privat regi. Adskillige år års arbejdsophold som biolog...
Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Der laves 5-7 forskellig...
Kom og få en spændende introduktion til det spændende japanske køkken med Michael Arvedlund, som i over 30 år har lavet mad i professionelt og privat regi. Mange års arbejdsophold som biolog i Sydøstasien bl.a. Thailand, Malaysia, Indonesien, Sing...