Evy Sampson

Jeg hedder Evy Sampson er 48 år.
Jeg har brugt de seneste 22 år på arbejdet med fysisk og psykisk velvære.
Til daglig er jeg personlig træner, yogalærer, aerobic & fitness instruktør. Stabilitetscoach og sundhedsmentor.
Jeg arbejder altid med fokus på det gode åndedræt, en stærk og smidig krop i bevægelse som sikrer en træning, der forbinder krop og sjæl.
 
Jeg er glad for at kunne tilbyde min undervisning og ekspertise indenfor træning, sundhed, velvære, glæde, positivitet, overskud og indre ro, både psykisk og fysisk sammensat med mine personlige erfaringer indenfor arbejdet med krop, sind og ånd.
 
Til dagligt underviser jeg i alle former for motion med fokus på sundhed, herunder aerobic, dans, fitness og yoga, vejrtrækning, meditation og mindfulness.
Jeg underviser den blide Hatha yoga og mindfulness med stor fokus på Indre ro og stor fokus på den dybe vejrtrækning.
Min trænings og yoga form er set som en behandlingsform, hvori jeg giver konkrete redskaber hver gang til at opbygge en go, sund og stærk krop med indre ro, tid til vejrtrækning, stilhed & sundhed.
Jeg forstår at arbejde med det enkelte menneske, og sætter mig ind i hver enkelt person jeg arbejder med og jeg giver en individuel session og behandling der passer lige præsic til den klient jeg arbejder overfor.
 
Som underviser tager jeg hånd om hver enkelt deltager og træningen målrettes det enkelte hold. Jeg tager hånd om deltagerne og imødekommer en træning der er varietet. Du vil føle dig støttet og jeg vil motiverer dig med ny inspiration til en sikker træning.
 
Har du udfordringer i kroppen, som knæ, hofter, ryg eller skuldrer husk blot at informerer underviseren inden opstart, så vil jeg give alternative øvelser løbende undervejs. Hvilket sikrer en optimering af din krop og din træning.
 
Jeg indbyder til læren om og forståelsen for kroppen gennem leg, bevægelse, musik, meditation, mindfulness og arbejdet med vejrtrækning og nærvær.
 
Jeg glæder mig til at møde dig og skabe en positiv oplevelse med varieret træning af hele kroppen.

Kontaktoplysninger