Maria Troensegaard

Jeg er eksamineret yogalærer 1000 t.+   ( 2-årig grundig yogalæreruddannelse med dybe rødder i den klassiske Hatha Yoga, hvor min deling af Yoga består i at tilpasse den til alle typer kroppe og mennesker. Uddannelsen er fra Valby under Dansk yoga og er på 850 timer. Derudover er jeg uddannet hormon-yogalærer fra Laura Grubb, Restorativ yogalærer fra Iben Nielsen i Valby) og nu er jeg ved at lære at arbejde med somatics - Somatics er body-mind træning og er en sikker, hurtig og dybtgående måde at frigøre stramme og kronisk spændte muskler samt at reetablere musklernes intelligens ved genoptræning af hjernen og nervesystemet.

Jeg er også uddannet bevægelseskonsulent fra Louise Fjenbo på  Frederiksberg.

Tidligere er jeg uddannet i sygeplejen og har i mange år arbejdet med genoptræning og rehabilitering for Ringsted kommune.

Jeg kan undervise elever der er smidige og øvet, såvel som nybegyndere med en stiv krop med brug for blidere øvelser. Undervisningen kan også være henvendt til elever med lidelser som vi tager hensyn til og arbejder med at bedre. Jeg er vant til at undervise hensyntagende hold inden for gigt, smerter, depression, angst, ældre, osteoporose , luftvejslidelser og her de sidste par år også Parkinson ramte og andre med neurodegenerative sygdomme.

Kontaktoplysninger