Susanne Grange

På mine hold får hver elev en individuelt tilpasset træning. Vi arbejder med smidighed og styrke, balance og koncentration. Forening mellem vejrtrækning og bevægelse er i centrum og jeg arbejder med eleven, for at hjælpe denne til at finde balancen i hver øvelse mellem lethed og indsats.

Min egen erfaring med yoga gennem mere end 20 år har vist mig, at jeg med min praksis selv kan påvirke min balance. Denne effekt og de positive forandringer i mit immunforsvar, min hormonale balance og mit nervesystem kan tilskrives værdien af, at jeg har lært at forstå, hvad min krop fortæller og formår at komme eventuelle ubalancer i forkøbet ved at benytte mig af yogaens mange teknikker.

Det er mit mål at give, hver af mine elever en oplevelse af og redskaber til at skabe vedvarende forandringer ved egen indsats. Min grundige oplæring samt min erfaring danner grundlag for et tryg og rart læringsmiljø, hvor hver og en bliver set. Min undervisning går dybere end stæk og afslapning, for det primære for mig er, at udbrede yogaens virkning på vores helse både mentalt og fysiologisk.

Jeg har i min yogakarriere undervist børn, unge, gravide, ældre og voksne. Min uddannelsesbaggrund indenfor bevægelse spænder fra yogaterapeut over klassisk yogalærer til traumesensitiv yoga og børneyoga.

Jeg er altid villig og glæder mig over at fortælle om de steder jeg har boet i udlandet og de yogaoplevelser og læremestre jeg har haft gennem tiden. Jeg fortsætter med at være i oplæring hos nogle af de bedste yogamestre i Europa og Indien.

Viniyogalærer (500 timer)
Yogaterapeutuddannelse (500 timer)
Vinyasa Flow (200 timer)
Traumesensitiv yoga
Børneyogalærer

Kontaktoplysninger