Tilmelding, betaling, framelding, ferier m.m.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller gerne vil høre om kurser, foredrag og oplevelser - eller savner noget

Gældende fra 4. juli 2022:

Information
LOF Kursuscenter Øst tilbyder kurser, foredrag og oplevelser i kommunerne: Greve, Køge, Ringsted, Roskilde og Solrød. Vi har også online-kurser. Du kan deltage i vores aktiviteter uanset hvor du bor i Danmark. Hos os bliver du sundere og klogere på dig selv og andre - og ikke mindst på verden omkring os. Med LOF får du ny viden, nye kundskaber og nye oplevelser. 

Vi er en del af det landsdækkende oplysningsforbund - Liberalt Oplysningsforbund - der formidler undervisning og oplevelser til voksne, der styrker den enkeltes livsglæde og samfundsforståelse.

Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte vores kursussekretær eller  LOFs daglige leder, hvis du har spørgsmål til undervisning, aktiviteter og arrangementer.

Hvis du er interesseret i at undervise eller holde foredrag hos LOF, så hører vi gerne fra dig. 

Tilmelding og betaling
Tilmeld dig nemt og hurtigt her på hjemmesiden. Når du har tilmeldt dig og betalt, modtager du en kvittering samt information om startdato, mødegange, mødetid og sted.

Du betaler med Dankort eller MobilePay via hjemmesiden. Vær opmærksom på, at du først er tilmeldt, når vi har modtaget din betaling. Husk at gemme din kvittering.

Hvis et kursus eller aktivitet er overtegnet eller ikke bliver oprettet ved for få tilmeldte, tilbydes du et alternativt kursus/aktivitet - eller du får pengene retur.

Framelding

Framelding med tilbagebetaling af deltagergebyr kan ske uanset årsag indtil 2 uger før kursusstart, dog fratrækkes et administrationsgebyr på 100 kr. Herefter er tilmeldingen bindende og kursusgebyret kan ikke refunderes.

Samme regler gælder for foredrag.

Tilbagebetaling kan ikke ske i tilfælde af ophør i løbet af kursusperioden.

Ved ture og udflugter kan afmelding ske indtil 2 uger før arrangementet eller senest inden sidste frist for tilmelding (hvis der er en tilmeldingsfrist. Tilmeldingsfrist har altid førsteprioritet), dog fratrækkes et administrationsgebyr på 100 kr. ved refusion af deltagerbetalingen. Herefter er tilmeldingen bindende og deltagergebyret kan ikke refunderes.

Hvis holdet/arrangementet aflyses, tilbagebetales deltagergebyret automatisk.

Manglende betaling betragtes ikke som afmelding til et kursus/foredrag/aktivitet.

Ny underviser, aflysninger/forlængelser pga. sygdom samt ændring af undervisningssted berettiger ikke til tilbagebetaling. 

Køb af foredrag, kurser og lignende via hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2.

Betaling med Dankort
Når du foretager din bestilling, vil alle indtastede oplysninger blive SSL krypteret via en sikker linje, som er godkendt af PBS International A/S. Du kan læse mere om betaling og sikkerhed på nettet hos PBS og hos Forbrugerrådet her.

Udgifter til kursusmaterialer
Deltagerbetalingen omfatter ikke kursusmaterialer. Hvis der er udgifter til kursusmateriale betaler du direkte til underviseren (eller evt. til LOF Kursuscenter Øst - hvis dette aftales). Kontakt evt. venligst underviseren, hvis du inden tilmelding gerne vil vide, om der er udgifter til kursusmateriale.

Undervisningssteder
Vi benytter såvel kommunale og private lokaler samt naturen til vores aktiviteter. Sted vil fremgå af hjemmesiden og din tilmeldingsmail. 

Mødegange
Du kan altid se de aktuelle mødegange på hjemmesiden ved at søge på dit holdnummer. Der kan selvfølgelig fremkomme aflyste mødegange, hvis det lige er blevet aflyst, eller hvis vi ikke har fået information om ændringer.

Lektionstid
En lektion svarer til 45 minutters undervisning, det vil sige at:

  • Halv lektion = 22,5 min.
  • 1 lektion pr. gang = undervisning i 45 min.
  • 2 lektioner pr. gang = undervisning i 1 time og 30 min.
  • 2,5 lektioner pr. gang = undervisning i 1 time og 55 min.
  • 3 lektioner pr. gang = undervisning i 2 timer og 15 min.
  • 4 lektioner pr. gang = undervisning i 3 timer
  • 5 Lektioner pr. gang = undervisning i 3 timer og 45 min.

Evt. pauser ligger udover disse tider og planlægges af underviseren og/eller aftales på det enkelte hold. På nogle hold er det ikke pauser, hvis det ikke giver mening.

Hensyntagende undervisning på små hold
Vi tilbyder en række små hold med ’hensyntagende undervisning’ for deltagere, med højst 7 eller 8 deltagere (afhængig af kommune), der af hensyn til det faglige udbytte på det pågældende hold, har behov for at blive undervist på mindre hold. Er du besværet af fx en dårlig ryg, gigt, bevægelseshæmmet eller lignende – eller ord-/talblind, svagsynet, svagthørende eller døv, er du velkommen på vores små hensyntagende hold. 

Alle deltagere på hensyntagende hold skal skrive under på, at de har dette behov. Erklæringen (kaldes handicaperklæring) skal underskrives på første mødegang. Vi afgør ikke, om du har dette behov - det gør du selv - og du underskriver på 'tro og love'. Vi gemmer erklæringen, hvis kommunen vil se den.

Ferie og fridage
Ferier og fridage følger normalt skolernes feriekalender. Dog kan vi godt have aktiviteter i ferieperioder, og deltagerne får information om dette, afhængigt af hvilken aktivitet du er tilmeldt.

I Greve Kommune er Vinterferien i uge 8 og efterårsferien i uge 42. Du kan her se Greve Kommunes ferieplan.

I Ringsted Kommune er Vinterferien i uge 7 og efterårsferien i uge 42. Du kan her se Ringsted Kommunes ferieplan.

I Køge Kommune er Vinterferien i uge 8 og efterårsferien i uge 42. Du kan her se Køge Kommunes ferieplan.

I Roskilde Kommune er Vinterferien i uge 8 og efterårsferien i uge 42. Du kan her se Roskilde Kommunes ferieplan.

I Solrød Kommune er Vinterferien i uge 8 og efterårsferien i uge 42. Du kan her se Solrød Kommunes ferieplan.

Forbehold for fejl
Selv om vi arbejder ihærdigt for at undgå fejl - så kan det desværre ske. Derfor tager vi forbehold for fejl i information, priser, ændrede regler for offentlige tilskud samt manglende oplysninger, aflysninger, lærerskift og ændring af undervisningstid eller sted.

Privatlivspolitik og it-sikkerhedspolitik
LOF er ansvarlig for de data og oplysninger vi beder dig om, når du tilmelder dig vores aktiviteter. For at passe godt på dine data har vi lavet en politik for, hvordan vi behandler dem. Vores persondatapolitik er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem samt hvad vi anvender dem til. Du kan her læse vores Persondatapolitik og vores It-sikkerhedspolitik for LOF Kursuscenter Øst.

Skulle du have spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til vores afdelingsleder.

Kommende aktiviteter