• Lea Dalsgaard

  Jeg har lavet yoga siden jeg var 24 år og mærkede tydeligt, at yoga
  gjorde en masse godt for mig både fysisk og mentalt. Jeg er i dag 48
  år og praktiserer yoga så tit, jeg kan komme til det. Jeg har
  undervist i yoga i 10 år.

  I 2013/14 tog jeg en 200 timers yogalæreruddannelse hos Hamsa
  Yogacenter (Yogaalliance certificeret), for at blive klogere på
  "hemmeligheden" bag yoga og dens positive effekter :)

  Jeg har siden taget 50 timers yogalæreruddannelse i RestorativYoga,
  Hamsa Yogacenter. 24timers uddannelse i Yoga og Kroppen med Simon
  Krohn, 25 timers Dynamisk Yoga med Birgitte Gorm, samt mange andre
  kurser i yoga og mindfulness.

  Jeg er uddannet skolelærer i 2004 med linjefag i idræt. Min vej har
  stille og roligt bevæget sig i en retning af mere og mere yoga, som
  jeg holder meget af at undervise i.

  For mig er det vigtigt, at det vi laver giver mening. Jeg underviser
  med opmærksomhed på bevægelse, åndedræt og dét, der sker i kroppen, så
  alle kan være med og oplever at lykkedes. Jeg forsøger altid at lave
  et meningsfuldt program, så ingen kommer til at kede sig eller føle,
  at de spilder tiden.

  Jeg håber, vi ses til yoga i LOF.


  --


  Det siger andre:

  "Lea, jeg nåede ikke at sige det i tirsdags, men det var jo den fedeste yogatime! Jeg synes, at vi nåede virkelig meget og meget forskelligartet men slet ikke på en forhastet måde.
  Jeg hepper virkelig meget på et udendørshold om tirsdagen. Du virkelig god til at give plads til det legende og undersøgende og samtidig skabe en god og tryg stemning, så alle være med." Nana Engberg Kristensen

  "Jeg synes Leas guiden er eminent - blid men bestemt" Iben byager

  "Absolut, vil jeg anbefale Leas yoga! Lea er så dygtig og hendes undervisning er dejlig intim, hvorfor man føler sig set og ordentligt rettet på. Namaste" Maral Javadi Namin

  "Bedste yoga-undervisning ever. Lea er en fantastisk lærer. Godt og udfordrende!" Ditte Stoustrup Haugen

  "En dejlig start på dagen - Lea ledte os igennem morgenen med Yoga og energiburst, inden arbejdet startede hos #SopraSteria. Tak for endnu en hyggelig time." Brian Gadeberg Buur

  "Jeg har været til Hatha yoga hos Lea, og kan varmt anbefale hendes timer, der er varierende, udfordrende og meget givende Lea er som underviser meget opmærksom på den enkelte yogi" Mia Ravnø

  "Jeg kan varmt anbefale Leas Yoga - som mand og som tidligere idrætsudøver med flere knæoperationer har Leas Yoga været et sted hvor jeg er blevet stærkere, smidigere og mere bevidst om min krop og det potentiale min krop stadig har. Lea er en meget kyndig og dygtig instruktør som har øje for den enkelte elevs udfordringer og ikke mindst potentiale - både i undervisningen og i øvelser som jeg kunne bruge hjemme." /Poul Henning

  "I dag har jeg været til yoga hos Lea Det er bare balsam for krop og sjæl Tak for en dejlig time i dit rolige og omsorgsfulde samvær Kommer igen om 1 uge Tak for dig, Lea " Bolethe Lykkegaard

  "Lea er varm, seriøs, dygtig og rolig - og det smitter af på omgivelserne Varmeste anbefalinger herfra." Caroline Arp

Blid hatha yoga inde/ude, henst., Lellinge (5x) m/ Lea Dalsgaard

Styrk krop og sind - og få en god start på dagen

Få den bedste start på dagen med hensyntagende blid hatha yoga. Vi er i hallen - og når vejret er til det, går vi ud på græsset ved Lellinge Multihus.

Vil vil arbejde med at smidiggøre bindevæv, muskler og led samt genopbygge muskler (du troede, du ikke havde) i en uhøjtidelig og fokuseret/meditativ stemning.

Vi starter med en opvarmende sekvens for at gøre hovedet og kroppen klar til de stillinger, der kommer efter. Vi skal lave Solhilsner, Hundestrækket, balanceudfordringer, herunder Krigerstillingerne og andre stående stillinger. Der indgår også stillinger, hvor vi sidder, dynamiske stillinger samt liggende stillinger. Alt sammen så du får styrket og smidiggjort de vigtige muskler. Vi bruger åndedrættet til at finde ro og løsne op i spændinger i hele kroppen. Undervejs guider Lea alignmentprincipper, som er med til at øge effekten af stillingerne. Klassen sluttes af med en ca. 10 minutters guidet Shavasana (afspænding).

De klassiske yogastillinger kombineret med nyere viden og fokus på åndedrættet har en gavnlig virkning på krop og sind. Formålet er at øge kroppens vitalitet og sundhed fysisk og mentalt.

YOGA HANDLER OM HVORDAN STILLINGERNE FØLES og ikke hvordan de ser ud. Derfor guides opmærksomheden tilbage til kroppen. Det har den sideeffekt, at du oplever at få en pause fra tankerne og over tid øger kropsbevidstheden.

Yoga i naturen kan noget helt særligt, så når vejret er godt, når vi ud på græsset. Når du laver yoga i naturen, får du meget foræret. Bare det at opholde dig i naturen har en healende virkning. Det skaber en indre balance i krop og sind, minimerer stress og styrker immunforsvaret.

Mange oplever, når de dyrker yoga regelmæssigt, at små skavanker som ondt i ryggen, skuldrene eller nakken mindskes eller helt forsvinder. Kroppen får det bedre, bliver stærkere og mere smidig. Samtidig får du bedre balance, mere overskud, større bevægelsesfrihed. Det giver også den jordforbindelse, der skal til for at bevare et roligt og afslappet overblik. Kombinerer du naturen og yogaen er det dobbelt op - og alle de gode virkninger kan du tage med dig hjem i din hverdag.

...

*OBS! Hensyntagende hold er for dig, der har et behov for særlig hensyn i undervisningen og ikke kan følge et almindeligt hold inden for det pågældende område. Undervisningen foregår på små hold, så der er mulighed for at få individuel vejledning i forhold til den enkeltes gener og skavanker. Deltagelse på et hensyntagende hold kræver, at du underskriver en (handicap)erklæring om behov for hensyntagende undervisning. Denne erklæring skal accepteres ved tilmelding eller underskrives første mødegang. Hvis du har spørgsmål om dette, så kontakt os på tlf. 20285343 eller send en mail på oest-kontor@lof.dk.


Praktisk info

Vi mødes foran Lellinge Multihus, så kan de se, hvor vi er, når vi er inde og så følges vi hen på græsset. Du modtager en både en sms og en mail inden, så du ved om vi er ude eller inde. De næste gange modtager du en sms og mail, hvis vi rykker indenfor.

Praktisk info: Medbring yogamåtte (et tæppe eller håndklæde kan også bruges) og et til to tæpper til at tage over dig i Shavasana. Har du yogabælte, yogablok eller andet, så medbring også det. Evt vanddunk. Kom gerne 5-10 minutter før vi starter.
Nummer
46241455S - Blid hatha yoga inde/ude, henst., Lellinge (5x) m/ Lea Dalsgaard
Første mødegang
mandag den 13.05.24 kl. 08:00 - 09:30
Undervisere
Adresse

Lellinge Multihus, Baneledet 1, Lellinge, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
5
Ny pris (hold er startet)
Hensyntagende
DKK 114,00 570,00
mandag den 13.05.24
Er blevet afholdt
mandag den 27.05.24
Er blevet afholdt
mandag den 03.06.24
Er blevet afholdt
mandag den 10.06.24
Er blevet afholdt
mandag den 17.06.24

Kl. 08:00 - 09:30

Lea Dalsgaard

Baneledet 1, Lellinge, 4600 (Salen)

Se på kort