• Gitte Hovmand

    Gitte er uddannet exam. Hatha Yoga lærer fra Dansk Yoga. Hun har en overbygning som Yin yoga lærer fra Sattva Yoga v./Mari Nordstrøm. Derudover er hun uddannet Åndedrætstræner.

    Gitte fokuserer på nærvær og stilhed, at skabe ro mellem tanker og følelser, hvor vi ligeså stille søger fra hovedet ned i kroppen, det er Gittes tilgang til sin undervisning og der er stort fokus på åndedrættet.
    Gittes nysgerrighed efter at dykke dybt ind menneskets facetter er stor. At træne - at mærke og lytte indad, er vejen frem til et bedre liv i ro og harmoni.

    Hvis du har spørgsmål til kursets faglige indhold, er du velkommen til at kontakte Gitte på mobil 2064 2699 eller mail: mail@gittehovmand.dk

EVENT: Bevidst Vejrtrækning & Yinpower®

- julen har englelyd

Denne smukke juletid ... kom med på dette event, hvor vi åbner os for julens fineste energier.

Vi starter eventet med 1,5 time bevidst vejrtrækning, du guides ned i ro - væk fra hovedet og ned i kroppen - du skaber kontakt til dit grundåndedræt, nervesystemet stempler over på den parasympatiske - afspændende - kanal, ned i fred og ro, julefreden indfinder sig.

Herefter en lille julesnackpause, inden vi fortsætter med 2 timers Yinpower® - hvor vi med enkle øvelser vækker din vitale livskraft, du får glød i kinderne, robustheden øges, når yin og yang mødes.

Livskraften, den indre glæde og tilfredshed, øges, når vi mødes med enkle øvelser - som alle er i gulvhøjde, dvs. siddende og liggende - der vil være stort fokus på din vejrtrækning. Din krop presses til at trække vejret ud i forsømte og fortrængte områder, helt ud til den dårlige hofte, knæet der værker, stivheden i anklen, lænden der er stiv, her opstår healingen - helt af sig selv.

Netop i kombinationen med øvelser og vejrtrækningen, vækkes din vitale livskraft, blodcirkulation øges, lymfesystemet flyder mere frit, i takt med at stagnationer opløses, det medfører et roligere nervesystem.

Jeg glæder mig til at se dig til dette december transformerende juleevent.

Praktisk info

Alt udstyr forefindes i salen.
Nummer
242171 - EVENT: Bevidst Vejrtrækning & Yinpower®
Første mødegang
lørdag den 07.12.24 kl. 08:30 - 12:30
Undervisere
Adresse

LOF, Bløden 21A, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 350,00
lørdag den 07.12.24

Kl. 08:30 - 12:30

Gitte Hovmand

Bløden 21A, 3600 (Salen)

Se på kort