• Berit Kambskard
    Berit er uddannet yogalærer hos Dansk Yoga og har stor erfaring med at undervise i hensyntagende yoga, yoga for alle m.v. Derudover har Berit mange års erfaring med Alexanderteknik. Berit er også uddannet ergoterapeut og har den sundhedsfaglige kandidatoverbygning cand.scient.san.
    Yogaen tager afsæt i Hatha-yoga. Der er plads til at tune ind på åndedrættet, skønne stræk, opbygning af styrke, glæde ved kroppen og selvfølgeligt en god afspænding. Berits ’yogasprog’ inviterer deltageren til at være sansende, undersøgende og legende til stede, at slippe unødvendige anstrengelser og dermed opnå større frihed i krop og sind – ikke kun på yogamåtten men i livet. Hvis du har spørgsmål til kursets faglige indhold, er du meget velkommen til at kontakte Berit på telefon 60 86 17 25 eller mail berit.kambskard@gmail.com Du kan også se mere om Berit her:

    www.beritkambskard.com

Yoga-retreat i smukke omgivelser

- en lørdag med øvelser, velvære og udsigt over fjorden

Lørdags-yoga-retreat i smukke omgivelser!

Kom med, når vi i smukke omgivelser - terrasse med fjordudsigt og græsarealer - fordyber os i yogaens univers!

Vi sætter fokus på forskellige serier og mindre programmer, der hver især har forskelligt fokus, så du på netop din krop kan mærke og undersøge effekten af øvelserne. Programmerne bliver introduceret, du bliver guidet grundigt igennem dem, og vi deler erfaring efter hvert program.

Vi arbejder bl.a. med et siddende chakra-program, et stående kraftfuldt program med solhilsen og krigerstillinger, en balance serie, Pawana Muktasana-serien, et somatics program, den rygliggende krokodille-serie og afslutter med en dejlig lang yoga nidra-afspænding.

Dette kursus er for dig, der har kendskab til yoga, dig, der dyrker yoga regelmæssigt og dig, der bare er nysgerrig på yoga!
Praktisk info

Hvis vejret tillader det, opholder vi os så meget som muligt udendørs.
Medbring derfor en måtte, der kan tåle at placeres på græsset samt flere lag tøj og tæppe, så du kan holde den rette kropstemperatur, alt efter om du sidder og lytter, bevæger dig eller ligger stille i en afspænding.

Husk madpakke og drikke, da vi holder en lille frokostpause - naturligvis på terassen, hvis vejret er godt.
Nummer
231099 - Yoga-retreat i smukke omgivelser
Første mødegang
lørdag den 10.06.23 kl. 10:00 - 15:10
Undervisere
Adresse

Huset på Østersvej, Østersvej 4, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 270,00
lørdag den 10.06.23

Kl. 10:00 - 15:10

Berit Kambskard

Østersvej 4, 3600 (Hovedhuset)

Se på kort