• Berit Kambskard
    Berit har en baggrund som ergoterapeut, sundhedsfaglig kandidat, lærer i Alexanderteknik samt uddannet som yogalærer gennem Dansk Yogas grundige 850 timers lange uddannelse over 2 år.

    Berit har masser af erfaring med at undervise de skønne LOF deltagere på yogahold for alle, i hensynstagende yoga, restorativ yoga samt Alexanderteknik på små hold. Herudover afholder Berit jævnligt workshops og kortere forløb i restorativ yoga, åndedrættet, klar-til-weekenden workshops, yoga og Alexanderteknik samt Yoga Sommer Camp enten i de dejlige LOF-lokaler på Bløden 21A eller i Huset på Østersvej.

    Berits 'undervisningssprog' inviterer dig til at være sansende, undersøgende og legende til stede, at slippe unødvendige anstrengelser og dermed opnå større frihed i krop og sind – ikke kun på yogamåtten men i livet. 

    Hvis du har spørgsmål til Berits hold eller workshops, er du meget velkommen til at kontakte Berit på telefon 60 86 17 25 eller mail berit.kambskard@gmail.com. Du kan også læse mere om Berit, yoga og Alexanderteknik her: www.beritkambskard.com

Overgange - Yoga - at være et kærligt øjeblik ad gangen.

- en lørdag med øvelser, velvære og udsigt over fjorden

Kom med, når vi i smukke omgivelser med udsigt til fjorden sætter fokus på overgangsalderen gennem yoga og funktionel træning.

Om du er på vej ind i overgangsalderen, står midt i den, eller er ved at finde dig selv på vej ud af overgangsalderen, så er denne workshop for dig.

I en livsfase hvor vi kan rammes af usikkerhed, tab, sorg, vrede, afmagt og forvirring, i forhold til hvem vi var, er, og hvor vi er på vej hen, er det måske mere vigtigt end nogensinde at vende hjem til det, der altid er, hjem til os selv, at øve os på at blive endnu bedre til kærligt at sanse, opleve, mærke og lytte til det, der foregår inde i os, grounde os i kroppen, få kontakt med den del af os, der altid er tilstede og kan rumme, at vi langt fra altid har alting under kontrol.

Vi kommer til at arbejde med en skøn blanding af yoga, hormonyoga, åndedrættet, yoga med en funktionel tilgang i forhold til overgangsalderen samt mere generel funktionel træning med henblik på overgangsalderen.

Vi deler ud af vores erfaringer og udfordringer både i forhold til overgangsalderen men også undervejs i løbet af dagen, når vi sammen undersøger forskellige åndedrætsøvelser, bevægelser, stillinger, trykpunkter på kroppen mv.
 
Selvfølgelig skal vi også have fokus på dyb restituerende hvile, tale om vigtigheden af denne i hverdagen, og derfor afrunder vi også vores dag sammen med den 40 minutter lange skønne yoga nidra afspænding (det siges, at 40 minutters yoga nidra svarer til 4 times søvn!).




Praktisk info

Hvis vejret tillader det, opholder vi os så meget som muligt udendørs.
Medbring derfor en måtte, der kan tåle at placeres på græsset samt flere lag tøj og tæppe, så du kan holde den rette kropstemperatur, alt efter om du sidder og lytter, bevæger dig eller ligger stille i en afspænding.

Husk madpakke og drikke, da vi holder en lille frokostpause - naturligvis på terassen, hvis vejret er godt.
Nummer
241141 - Overgange - Yoga - at være et kærligt øjeblik ad gangen.
Første mødegang
lørdag den 25.05.24 kl. 10:00 - 15:10
Undervisere
Adresse

Huset på Østersvej, Østersvej 4, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 465,00
lørdag den 25.05.24

Kl. 10:00 - 15:10

Berit Kambskard

Østersvej 4, 3600 (Hovedhuset)

Se på kort