• Jette Christensen

    Yogainstruktør er Jette Christensen, der igennem de sidste fem år har undervist hos Fitness World i Frederikssund, Slangerup og som vikar i andre Fitness World på Sjælland. Endvidere har Jette undervist for Nam Yoga bl.a. med lokation hos Skibby Fysioterapi, og hun har afholdt Yoga- og Wellness- arrangementer i Frederiksberg Svømmehal i samarbejde med svømmehallen og Fitness World, og hun har afholdt og afholder retreats på eksklusive Hotel Vejlefjord.

     

    Jette har endvidere afsluttet en 100 timers yogauddannelse hos én af nordens bedste yogaundervisere Simon Krohn samt taget kurser i åndedrættet og i fødderne hos Lotte Paarup, Den intelligente krop.

EVENT: Yoga for alle!

- bliv klar til foråret med dejlig yoga

Yogaen er for alle mænd og kvinder, begyndere som øvede, der vil blive guidet i flere niveauer. Fra 14 år til 120! Vi håber at se mange til dette store event i multisalen, hvor vi kan mødes mange.

Kom og sæt godt gang i kroppen her lige inden det herlige forår med LOF Frederikssund og en masse andre skønne mennesker med dejlig afslappende yoga, der gavner krop, sind og sjæl. Vi styrker og strækker musklerne, bruger vejrtrækningen til at få ro i kroppen og give slip på spændinger. Din krop vil bliver arbejdet/strukket godt igennem.

Nu har du mulighed for at prøve en skøn session med styrkende og blid Hatha yoga, når yogainstruktør og formand for LOF Frederikssund Jette Christensen kommer og gæsteunderviser.*

Om underviser:
* Jette er bl.a. uddannet ved en af Danmarks største yoganavne, Simon Krohn, hun har igennem 5 år været fast underviser i Fitness World i Frederikssund, samt et par år i Fitness World i Slangerup, og afholdt flere gange årligt udsolgte yoga retreats på eksklusive Hotel Vejlefjord, samt yoga og wellness events i Frederiksberg svømmehal mv.

NB: Eventet er en fortsættelse af vores populære nytårsevent, som i januar 2023 til en lav intropris og med sponsorgaver kickstartede en række nye events i LOF Frederikssund. (Dette event er uden sponsorgaver, men med masser af glæde og energi alligevel ;-))
Vi glæder os til at se jer.


Praktisk info

Medbring egen yogamåtte, eller hvad du har, og gerne et tæppe du kan tage over dig, når vi slutter med afslapning.

Sådan finder du eventet: Multisalen ved Marienlystskolen (indgang bag ved den gamle svømmehal).

Nummer
231117 - EVENT: Yoga for alle!
Første mødegang
søndag den 26.02.23 kl. 15:00 - 17:00
Undervisere
Adresse

Marienlystskolen, Odinsvej 4, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 75,00
søndag den 26.02.23

Kl. 15:00 - 17:00

Jette Christensen

Odinsvej 4, 3600 (Multisalen)

Se på kort