Hatha yoga - prøvegang

I denne yogatime arbejder vi med udgangspunkt i klassisk Hatha yoga.

Tempoet vil være roligt så nærvær og opmærksomhed er på sammenspillet mellem krop og åndedræt. Her er tid til bare at være - Flytte fokus fra hverdagens mange gøremål og finde ned i kroppen. Samtidig styrkes kroppen gennem de forskellige yogaøvelser enten sammensat i små flows eller som enkeltstående øvelser.  Også stræk og mobilitet, der øger kroppens smidighed og løsner op for spændinger, er en del af yogatimen.

Klassen indledes altid med en lille meditation, hvor vi ankommer på måtten, herefter den aktive del af yogaklassen. Til sidst afsluttes timen med en længere dybdegående afspænding.

Denne yogatime handler mindre om at præstere, men mere om at lytte indad og mærke efter og herved opnå større harmoni imellem krop og sind, en stærkere og smidigere krop samt større overskud og energi i hverdagen.

Holdet er for alle og de enkelte øvelser tilpasses der, hvor du er på din yogarejse

Du skal selv medbringe:
- yoga måtte

- tæppe til afspænding

*Hatha yoga er den mest traditionelle yogaform og mange andre yogaformer udspringer fra Hathayoga. Ordet yoga betyder forening og ordenen ha og tha oversættes direkte til sol og måne og repræsentere modsætningerne i os yin/yang, kold/varm, svag/stærk, osv.

Der vil på dette hold være færre deltagere og dermed større afstand mellem måtterne. Der vil også være større focus på hygiejne og afspritning.

Praktisk info

Du skal selv medbringe:
- yoga måtte

- tæppe til afspænding

Nummer
012358 - Hatha yoga - prøvegang
Første mødegang
tirsdag den 18.08.20 kl. 19:15 - 20:30
Undervisere
Adresse

LOF-Midtjylland, Vævervej 10 D, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 20,00
Pensionist
DKK 20,00
tirsdag den 18.08.20

Kl. 19:15 - 20:30

Med Lotte Mirsal

Vævervej 10 D, 8800 (Bevægelokale u/trappen)

Se på kort