BAG OM SMAGEN handler om den gode smag og de unikke lokale madoplevelser
Aldrig før har danskerne været så optagede af madoplevelser og oprindelse af vores fødevarer, samtidig med, at dygtige kokke har gjort Danmark verdenskendt for vores gastronomiske kunnen.
LOF vil gerne bidrage til at give dig unikke smagsoplevelser, viden og kendskab til lokale råvarer, produktion, kunsten at lave mad samt ikke mindst at finde spiselige elementer i naturens eget spisekammer. Konceptet ’Bag smagen’ er med til at skabe nye rammer med fokus på kvalitet, smag, madoplevelser, samvær og fælles måltider.
Find særarrangementer og unikke smagsoplevelser i hele landet: Rundvisninger, food talks, masterclasses, sanketure og smagninger.
Se de lokale BAG OM SMAGEN opleveler i listen herunder.
Sankekursus 1 og 2.LOF Djursland tilbyder sankekurser i den natur, vi har udenfor døren. Det kan være urter, blomster og kronblade eller tang, som kan anvendes til madlavning, bagning, syltning eller til snaps... eller noget helt andet.Sankekursus...
LOF Midtjylland og Cold Hand Winery har indgået en spændende samarbejdsaftale i dette efterår 2022, som omhandler:• Smag på Cold Hand Winery 30/8-2022 kl. 19.00• Høstaften på Cold Hand Winery 15/9-2022 kl. 18.00• Sød søndag på Cold Hand Winery 9/1...
Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det
faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og
tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne
hjemmelavede flødeboller fra bun...
Anette Gubi vil præsentere os for fermenteringens hemmeligheder og byde på smagsprøver. Det vil være helt almindelige og kendte urter/planter, som er lige omkring os i den frie natur og i haverne. Ud over metoden fermentering vil Anette give gode...
Sankekursus 1 og 2.LOF Djursland tilbyder sankekurser i den natur, vi har udenfor døren. Det kan være urter, blomster og kronblade eller tang, som kan anvendes til madlavning, bagning, syltning eller til snaps... eller noget helt andet.Sankekursus...
Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det
faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og
tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne
hjemmelavede flødeboller fra bun...
Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det
faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og
tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne
hjemmelavede flødeboller fra bun...
LOF Midtjylland og Cold Hand Winery har indgået en spændende samarbejdsaftale i dette efterår 2022, som omhandler:• Smag på Cold Hand Winery 30/8-2022 kl. 19.00• Høstaften på Cold Hand Winery 15/9-2022 kl. 18.00• Sød søndag på Cold Hand Winery 9/1...
Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det
faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og
tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne
hjemmelavede flødeboller fra bun...
Kom og bliv inspireret af udstillede og smukt dækkede middagsborde, designet af Bolignyt, Stagen og Caroe’ Home i Grenaa, velsmagende hvid gløgg af druer fra Helge Durrfeldts vingård i Voldby, en fortælling om produkter herfra samt præsentation af...
På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet
forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys
chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi
chokoladen, hvor alle får helt styr på de...
Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det
faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og
tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne
hjemmelavede flødeboller fra bun...
På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi chokoladen, hvor alle får helt styr på de...
På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet
forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys
chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi
chokoladen, hvor alle får helt styr på de...