Lokalt og i hele landet

BAG OM SMAGEN handler om den gode smag og de unikke lokale madoplevelser

Aldrig før har danskerne været så optagede af madoplevelser og oprindelse af vores fødevarer, samtidig med, at dygtige kokke har gjort Danmark verdenskendt for vores gastronomiske kunnen.

LOF vil gerne bidrage til at give dig unikke smagsoplevelser, viden og kendskab til lokale råvarer, produktion, kunsten at lave mad samt ikke mindst at finde spiselige elementer i naturens eget spisekammer. Konceptet ’Bag smagen’ er med til at skabe nye rammer med fokus på kvalitet, smag, madoplevelser, samvær og fælles måltider.

Find særarrangementer og unikke smagsoplevelser i hele landet: Rundvisninger, food talks, masterclasses, sanketure og smagninger.

Se de lokale BAG OM SMAGEN opleveler i listen herunder.

Se BAG OM SMAGEN oplevelser i hele Danmark her

Sorter efter

lørdag den 03.09.22

Sankekursus 1

  • Ledige pladser
  • Grenaa
  • lørdag den 03.09.22 kl. 09:00 - 11:15
Underviser 

Sankekursus 1 og 2.LOF Djursland tilbyder sankekurser i den natur, vi har udenfor døren. Det kan være urter, blomster og kronblade eller tang, som kan anvendes til madlavning, bagning, syltning eller til snaps... eller noget helt andet.Sankekursus...

Se hold og info

torsdag den 15.09.22

Høstaften på Cold Hand Winery

  • Ledige pladser
  • Randers NV
  • torsdag den 15.09.22 kl. 18:00 - 21:00
Underviser 

LOF Midtjylland og Cold Hand Winery har indgået en spændende samarbejdsaftale i dette efterår 2022, som omhandler:• Smag på Cold Hand Winery 30/8-2022 kl. 19.00• Høstaften på Cold Hand Winery 15/9-2022 kl. 18.00• Sød søndag på Cold Hand Winery 9/1...

Se hold og info

tirsdag den 20.09.22

Flødebollekursus

  • Ledige pladser
  • Hammel
  • tirsdag den 20.09.22 kl. 17:30 - 20:30

Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne hjemmelavede flødeboller fra bun...

Se hold og info

torsdag den 22.09.22

En aften om fermentering

  • Ledige pladser
  • Grenaa
  • torsdag den 22.09.22 kl. 18:30 - 21:00
Underviser 

Anette Gubi vil præsentere os for fermenteringens hemmeligheder og byde på smagsprøver. Det vil være helt almindelige og kendte urter/planter, som er lige omkring os i den frie natur og i haverne. Ud over metoden fermentering vil Anette give gode...

Se hold og info

lørdag den 24.09.22

Sankekursus 2

  • Ledige pladser
  • Grenaa
  • lørdag den 24.09.22 kl. 10:00 - 12:15
Underviser 

Sankekursus 1 og 2.LOF Djursland tilbyder sankekurser i den natur, vi har udenfor døren. Det kan være urter, blomster og kronblade eller tang, som kan anvendes til madlavning, bagning, syltning eller til snaps... eller noget helt andet.Sankekursus...

Se hold og info

tirsdag den 27.09.22

Flødebollekursus

  • Ledige pladser
  • Langå
  • tirsdag den 27.09.22 kl. 17:30 - 20:30

Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne hjemmelavede flødeboller fra bun...

Se hold og info

tirsdag den 04.10.22

Flødebollekursus

  • Ledige pladser
  • Kjellerup
  • tirsdag den 04.10.22 kl. 17:30 - 20:30

Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne hjemmelavede flødeboller fra bun...

Se hold og info

søndag den 09.10.22

Sød søndag på Cold Hand Winery

  • Ledige pladser
  • Randers NV
  • søndag den 09.10.22 kl. 15:00 - 17:00
Underviser 

LOF Midtjylland og Cold Hand Winery har indgået en spændende samarbejdsaftale i dette efterår 2022, som omhandler:• Smag på Cold Hand Winery 30/8-2022 kl. 19.00• Høstaften på Cold Hand Winery 15/9-2022 kl. 18.00• Sød søndag på Cold Hand Winery 9/1...

Se hold og info

lørdag den 29.10.22

Flødebollekursus

  • Ledige pladser
  • Viborg
  • lørdag den 29.10.22 kl. 11:00 - 14:00

Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne hjemmelavede flødeboller fra bun...

Se hold og info

tirsdag den 15.11.22

En forsmag på julen ...

  • Ledige pladser
  • Grenaa
  • tirsdag den 15.11.22 kl. 18:30 - 21:30
Underviser 

Kom og bliv inspireret af udstillede og smukt dækkede middagsborde, designet af Bolignyt, Stagen og Caroe’ Home i Grenaa, velsmagende hvid gløgg af druer fra Helge Durrfeldts vingård i Voldby, en fortælling om produkter herfra samt præsentation af...

Se hold og info

tirsdag den 06.12.22

Chokolade kursus

  • Ledige pladser
  • Viborg
  • tirsdag den 06.12.22 kl. 17:00 - 21:00

På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi chokoladen, hvor alle får helt styr på de...

Se hold og info

lørdag den 10.12.22

Flødebollekursus

  • Ledige pladser
  • Karup J
  • lørdag den 10.12.22 kl. 09:30 - 12:30

Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne hjemmelavede flødeboller fra bun...

Se hold og info

Chokoladekursus

  • Ledige pladser
  • Karup J
  • lørdag den 10.12.22 kl. 13:30 - 17:30

På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi chokoladen, hvor alle får helt styr på de...

Se hold og info

tirsdag den 13.12.22

Chokolade kursus

  • Ledige pladser
  • Viborg
  • tirsdag den 13.12.22 kl. 17:00 - 21:00

På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi chokoladen, hvor alle får helt styr på de...

Se hold og info