BAG OM SMAGEN handler om den gode smag og de unikke lokale madoplevelser
Aldrig før har danskerne været så optagede af madoplevelser og oprindelse af vores fødevarer, samtidig med, at dygtige kokke har gjort Danmark verdenskendt for vores gastronomiske kunnen.
LOF vil gerne bidrage til at give dig unikke smagsoplevelser, viden og kendskab til lokale råvarer, produktion, kunsten at lave mad samt ikke mindst at finde spiselige elementer i naturens eget spisekammer. Konceptet ’Bag smagen’ er med til at skabe nye rammer med fokus på kvalitet, smag, madoplevelser, samvær og fælles måltider.
Find særarrangementer og unikke smagsoplevelser i hele landet: Rundvisninger, food talks, masterclasses, sanketure og smagninger.
Se de lokale BAG OM SMAGEN opleveler i listen herunder.
Vi tager en vandretur i Dollerup Bakker på et nøje udvalgt område og finder urter, der aktuelle for sæsonen. Turen er kombineret med 6 smagsprøver (i alt 3 genstande) af de aktuelle urter, som er anvendt som ingrediens og smagsgivere. Undervejs vi...
Vi tager en vandretur på Busbjerg på et nøje udvalgt område og finder urter, der aktuelle for sæsonen. Turen er kombineret med 6 smagsprøver (i alt 3 genstande) af de aktuelle urter, som er anvendt som ingrediens og smagsgivere. Undervejs vil vi s...
Vi tager en vandretur omkring Stensballegård på et nøje udvalgt område og finder urter, der aktuelle for sæsonen. Turen er kombineret med 6 smagsprøver (i alt 3 genstande) af de aktuelle urter, som er anvendt som ingrediens og smagsgivere. Underve...
Vi tager en vandretur ved Havhuse Strand på et nøje udvalgt område og finder urter, der aktuelle for sæsonen. Turen er kombineret med 6 smagsprøver( i alt 3 genstande) af de aktuelle urter, som er anvendt som ingrediens og smagsgivere. Undervejs v...
Vi tager en vandretur omkring Øm Kloster på et nøje udvalgt område og finder urter, der aktuelle for sæsonen. Turen er kombineret med 6 smagsprøver (i alt 3 genstande) af de aktuelle urter, som er anvendt som ingrediens og smagsgivere. Undervejs v...
Vi tager en vandretur omkring Fladbro Kro på et nøje udvalgt område og finder urter, der aktuelle for sæsonen. Turen er kombineret med 6 smagsprøver (i alt 3 genstande) af de aktuelle urter, som er anvendt som ingrediens og smagsgivere. Undervejs...
Vi tager en vandretur i Egedalsmosen i Gjern Bakker på et nøje udvalgt område og finder urter, der aktuelle for sæsonen. Turen er kombineret med 6 smagsprøver (i alt 3 genstande) af de aktuelle urter, som er anvendt som ingrediens og smagsgivere....
Vi tager en vandretur ved Mols Laboratoriet på et nøje udvalgt område og finder urter, der aktuelle for sæsonen. Turen er kombineret med 6 smagsprøver (i alt 3 genstande) af de aktuelle urter, som er anvendt som ingrediens og smagsgivere. Undervej...
Vi tager en vandretur omkring Odder Museum på et nøje udvalgt område og finder urter, der aktuelle for sæsonen. Turen er kombineret med 6 smagsprøver (i alt 3 genstande) af de aktuelle urter, som er anvendt som ingrediens og smagsgivere. Undervejs...
Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det
faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og
tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne
hjemmelavede flødeboller fra bun...
På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet
forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys
chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi
chokoladen, hvor alle får helt styr på de...
Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det
faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og
tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne
hjemmelavede flødeboller fra bun...
På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet
forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys
chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi
chokoladen, hvor alle får helt styr på de...