Dortea Svane

Min interesse for yoga startede i 2012, hvor jeg begyndte at dyrke blid Hatha yoga dagligt.
Jeg havde i en lang periode overhørt min krops signaler ovenpå en trafikulykke flere år forinden. Min krop var blevet så stresset, at yoga var det eneste jeg kunne overskue. Yogaen hjalp mig til at få det bedre og blive fri for smerter. Det ønskede jeg at give videre til andre og startede derfor på en toårig uddannelse til yogalærer.

Min uddannelse til yogalærer, (www.dansk-yoga.dk) omfatter ca. 850 timer fordelt over to år. Her bliver vi som yogalærere klædt på til at undervise mennesker med udgangspunkt i den enkeltes krop. Undervisningen tilpasses eleverne og ikke omvendt. Uddannelsen giver også en indgående indsigt i anatomi og sygdomslære.

Yin Yoga læreruddannelsen er taget hos: http://www.joebarnettyoga.com (50 timer).
Som overbygning på min Yin Yoga uddannelse, har jeg taget Hormon Yoga kursus hos: https://www.yinyogainasia.com

Sideløbende hermed har jeg bl.a. uddannet mig som Coach og Mentor i Detox.

Alle uddannelserne bruger jeg i mit virke som yogalærer, hvor jeg i høj grad differentierer undervisningen, så den tilpasses den enkelte deltager, og vil nogle af deltagerne have øvelser, som de kan arbejde videre med derhjemme hjælper jeg også gerne med det.

Jeg nyder at se og høre, når min deltagere får det bedre i kroppen med mere bevægelighed og styrke. Det er skønt at se deres glimt i øjne efter en gang yoga.


Kontaktoplysninger