Kurser i naturen og haven

Elsker du udeliv og friluftsliv? Er du naturmenneske?

Eller har du brug for at rejse dig op af sofaen og komme lidt i bevægelse?

LOF Midtjylland tilbyder et bredt udbud af spændende outdoorkurser.
 
Få inspiration til at få mere liv i din have i form af nye æbletræer, kend forskel på træerne eller tag med på svampetur, hvor du lærer at kende forskel på spiselige og giftige svampe.

Du kan også komme med på tur med Friluftsvejleder Ulla Christensen, hvor vi både skal fange signalkrebs i Nørreåen, som senere skal tilberedes over bål, eller når vi skal på sanketur og slutter med at tilberede maden over bål. 

Duelighedsbevis i sejlads kan du også tage igennem LOF Midtjylland, så du kan nyde livet og naturen på vandet.

Vil du gerne gå på jagt, men har du ikke taget jagttegn, har LOF jagtkurset, der kan hjælpe dig på vej. På et jagtkursus får du både teoretisk og praktisk undervisning med henblik på at bestå den lovbefalede jagtprøve. 

Sorter efter

mandag den 06.11.23

Jagt-tegn

  • Ledige pladser
  • Møldrup
  • Er startet - kl. 19:00 - 21:45 om mandagen
Underviser 

Kurset indeholder teoretisk og praktisk undervisning med henblik på at bestå den lovpligtige jagtprøve. Indhold: Vildtkendskab, våbenkendskab og betjening, sikkerhed, jagtlov, jagtmoral og etiske regler, pleje af jagtrevir, hundearbejde, færdsel...

Se hold og info

torsdag den 29.02.24

Podekursus

  • Ledige pladser
  • Sabro
  • torsdag den 29.02.24 kl. 18:30 - 21:00

Kom og lav dit eget æbletræ. Kurset henvender sig til alle, der gerne vil prøve at pode deres eget æbletræ. På dette kursus lærer du om de forskellige former for grundstammer, podekviste, snitteteknik, opbinding og til sidst pasning af dit nye lil...

Se hold og info