UDSOLGT - Slank, sund og stærk

Vil du gerne have inspiration til en sundere og stærkere hverdag? Vil du blive bedre til at få smagen ind i dit måltid, så du bliver ordentlig mæt? Vil du have tips, tricks og idéer til at komme af med de overskydende flæskepuder? Begynder slidgigten at gnave lidt i knæene?

I dette meget personlige og underholdende foredrag fortæller Anne Hjernøe om, hvordan hun selv slap af med de overflødige kilo, der havde sneget sig på efter nogle travle år i madens tjeneste. Her er ingen løftede pegefingre, men plads til alle der drømmer om et sundere og lettere liv.

Der vil være fokus på: Smag/grundsmage & smagsoptimering af måltidet, vigtigheden af måltidets- og råvarernes konsistens, måltidssammensætninger, brug af råvarer, sæsonens grønt, fisk & kød, motivationsfaktorer, hvordan man får balance i sin hverdag, uden at sige nej til alt det sjove, tips & tricks og plads til alle de spørgsmål du vil stille.
Afslutningsvis vil der kort blive informeret om tilbud fra Sundhedsatellit Bjerringbro samt et nyt kursustilbud: Vanebryderne.
Arrangeret i samarbejde med Sundhedssatellit Bjerringbro.
Med tilskud fra Fritidsrådets Start- og Udviklingspulje.


 

Nummer
982904 - UDSOLGT - Slank, sund og stærk
Første mødegang
tirsdag den 27.08.19 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Gudenåhuset, Realskolevej 12, Viften, Realskolevej 12, 8850 Bjerringbro

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 60,00
tirsdag den 27.08.19

Kl. 19:00 - 21:00

Med Anne Hjernøe

Realskolevej 12, 8850 (Viften)

Se på kort