BAG OM SMAGEN handler om den gode smag og de unikke lokale madoplevelser
Aldrig før har danskerne været så optagede af madoplevelser og oprindelse af vores fødevarer, samtidig med, at dygtige kokke har gjort Danmark verdenskendt for vores gastronomiske kunnen.
LOF vil gerne bidrage til at give dig unikke smagsoplevelser, viden og kendskab til lokale råvarer, produktion, kunsten at lave mad samt ikke mindst at finde spiselige elementer i naturens eget spisekammer. Konceptet ’Bag smagen’ er med til at skabe nye rammer med fokus på kvalitet, smag, madoplevelser, samvær og fælles måltider.
Find særarrangementer og unikke smagsoplevelser i hele landet: Rundvisninger, food talks, masterclasses, sanketure og smagninger.
Se de lokale BAG OM SMAGEN opleveler i listen herunder.
LOF Djursland tilbyder sankekurus i den natur, vi har udenfor døren. Vi sanker urter, blomster og kronblade eller tang, som kan anvendes til madlavning, bagning, syltning eller til snaps... eller noget helt andet.Du vil få gode råd af den erfarne...
LOF Djursland tilbyder sankekurus i den natur, vi har udenfor døren. Vi sanker urter, blomster og kronblade eller tang, som kan anvendes til madlavning, bagning, syltning eller til snaps... eller noget helt andet.Du vil få gode råd af den erfarne...
Vi tager en vandretur i Dollerup Bakker på et nøje udvalgt område og finder urter, der aktuelle for sæsonen. Turen er kombineret med 6 smagsprøver(i alt 3 genstande) af de aktuelle urter, som er anvendt som ingrediens og smagsgivere. Undervejs vil...
Vi tager en vandretur på Busbjerg på et nøje udvalgt område og finder urter, der aktuelle for sæsonen. Turen er kombineret med 6 smagsprøver(i alt 3 genstande) af de aktuelle urter, som er anvendt som ingrediens og smagsgivere. Undervejs vil vi st...
Vi tager en vandretur omkring Stensballegård på et nøje udvalgt område og finder urter, der aktuelle for sæsonen. Turen er kombineret med 6 smagsprøver(i alt 3 genstande) af de aktuelle urter, som er anvendt som ingrediens og smagsgivere. Undervej...
Vi tager en vandretur ved Havhuse Strand på et nøje udvalgt område og finder urter, der aktuelle for sæsonen. Turen er kombineret med 6 smagsprøver(i alt 3 genstande) af de aktuelle urter, som er anvendt som ingrediens og smagsgivere. Undervejs vi...
Vi tager en vandretur omkring Øm Kloster på et nøje udvalgt område og finder urter, der aktuelle for sæsonen. Turen er kombineret med 6 smagsprøver(i alt 3 genstande) af de aktuelle urter, som er anvendt som ingrediens og smagsgivere. Undervejs vi...
Vi tager en vandretur omkring Fladbro Kro på et nøje udvalgt område og finder urter, der aktuelle for sæsonen. Turen er kombineret med 6 smagsprøver(i alt 3 genstande) af de aktuelle urter, som er anvendt som ingrediens og smagsgivere. Undervejs v...
Vi tager en vandretur i Egedalsmosen i Gjern Bakker på et nøje udvalgt område og finder urter, der aktuelle for sæsonen. Turen er kombineret med 6 smagsprøver(i alt 3 genstande) af de aktuelle urter, som er anvendt som ingrediens og smagsgivere. U...
Vi tager en vandretur ved Mols Laboratoriet på et nøje udvalgt område og finder urter, der aktuelle for sæsonen. Turen er kombineret med 6 smagsprøver(i alt 3 genstande) af de aktuelle urter, som er anvendt som ingrediens og smagsgivere. Undervejs...
Vi tager en vandretur omkring Odder Museum på et nøje udvalgt område og finder urter, der aktuelle for sæsonen. Turen er kombineret med 6 smagsprøver(i alt 3 genstande) af de aktuelle urter, som er anvendt som ingrediens og smagsgivere. Undervejs...