Lokalt og i hele landet

BAG OM SMAGEN handler om den gode smag og de unikke lokale madoplevelser

Aldrig før har danskerne været så optagede af madoplevelser og oprindelse af vores fødevarer, samtidig med, at dygtige kokke har gjort Danmark verdenskendt for vores gastronomiske kunnen.

LOF vil gerne bidrage til at give dig unikke smagsoplevelser, viden og kendskab til lokale råvarer, produktion, kunsten at lave mad samt ikke mindst at finde spiselige elementer i naturens eget spisekammer. Konceptet ’Bag smagen’ er med til at skabe nye rammer med fokus på kvalitet, smag, madoplevelser, samvær og fælles måltider.

Find særarrangementer og unikke smagsoplevelser i hele landet: Rundvisninger, food talks, masterclasses, sanketure og smagninger.

Se de lokale BAG OM SMAGEN opleveler i listen herunder.

Se BAG OM SMAGEN oplevelser i hele Danmark her

Sorter efter

fredag den 13.10.23

Flødebollekursus

  • Ledige pladser
  • Viborg
  • fredag den 13.10.23 kl. 16:00 - 19:00

Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne hjemmelavede flødeboller fra bun...

Se hold og info

mandag den 16.10.23

Vi fanger signalkrebs i Nørreåen

  • Ledige pladser
  • Viborg
  • mandag den 16.10.23 kl. 10:00 - 13:30
Underviser 

Vi mødes ved shelterpladsen på P-pladsen lige overfor Stationsvej 32 i Tapdrup, 8800 Viborg.   Link til mødested Herefter går vi 200 m ned til Nørreåen og prøver at fange signalkrebs til vores frokost. Vi tilbereder krebsene over...

Se hold og info

torsdag den 02.11.23

Chokolade kursus

  • Ledige pladser
  • Viborg
  • torsdag den 02.11.23 kl. 17:00 - 21:00

På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi chokoladen, hvor alle får helt styr på de...

Se hold og info

søndag den 05.11.23

Flødebollekursus

  • Ledige pladser
  • Hammel
  • søndag den 05.11.23 kl. 09:00 - 12:00

Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne hjemmelavede flødeboller fra bun...

Se hold og info

Chokolade kursus

  • Ledige pladser
  • Hammel
  • søndag den 05.11.23 kl. 17:00 - 21:00

På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi chokoladen, hvor alle får helt styr på de...

Se hold og info

onsdag den 08.11.23

Flødebollekursus

  • Ledige pladser
  • Skals
  • onsdag den 08.11.23 kl. 09:00 - 12:00

Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne hjemmelavede flødeboller fra bun...

Se hold og info

lørdag den 18.11.23

Chokolade kursus

  • Ledige pladser
  • Skals
  • lørdag den 18.11.23 kl. 13:00 - 17:00

På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi chokoladen, hvor alle får helt styr på de...

Se hold og info

lørdag den 09.12.23

Chokolade kursus

  • Ledige pladser
  • Viborg
  • lørdag den 09.12.23 kl. 09:00 - 13:00

På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi chokoladen, hvor alle får helt styr på de...

Se hold og info

Chokolade kursus

  • Ledige pladser
  • Viborg
  • lørdag den 09.12.23 kl. 14:00 - 18:00

På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi chokoladen, hvor alle får helt styr på de...

Se hold og info