• Lisette Sjøstrand
    Lisette er uddannet ergoterapeut og yogalærer. Hun er også kajakinstruktør, ivrig vandre, blogger og foredragsholder. Lisette elsker at undervise på hold, det skal både være
    hyggeligt og sjovt at træne, og alle kan være med, uanset form eller evt. skavanker.

    Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold i kurset, er du velkommen til at kontakte Lisette på mail: migueloglisette@gmail.com
  • fullName

    Helle er uddannet gusmester og har lavet saunagus i flere år - hun skaber en afslappet og god stemning med god varme og fokus på de æteriske olier, som hun kommer på ovnen.


Yoga og Saunagus - Retreat 5/10-24

- Yoga i Dansesalen (Fr.sundhallen), herefter Gus i saunaen (Fr.sund Havnebad)

En lørdag eftermiddag med både YOGA og SAUNAGUS!

Forkæl dig selv med dejlig yoga og skøn gus i saunaen i Frederikssunds nye havnebad - total afslapning og velvære for krop, sind og sjæl.

Vi starter med Hatha yoga i Dansesalen i Frederikssundhallen kl. 13.15:
Dejlig Hatha yoga, der styrker, strækker og afspænder kroppen, så den bliver blød og afslappet. Undervisningen indledes med afspænding efterfulgt af åndedrætsøvelse, solhilsner og et mix af udfordrende siddende og stående stillinger. Undervisningen afsluttes altid med dejlig rolig afspænding - din krop og dit sind vil elske det. Alle kan være med – der bliver guidet i forskellige niveauer.

Derefter går/cykler/kører du til Frederikssund nye Havnebad - her vil der være saunagus med to session af 10-15 minutter gus i dejlige rolige omgivelser med den skønneste udsigt udover fjorden, med forskellige æteriske olier, der gavner krop, sind og sjæl, med mulighed for dyp i fjorden.

OBS! Spis helst ikke 2 timer inden yogaen, men drik gerne rigeligt med vand i løbet af dagen i små slurke, da du vil svede rigtig meget væske ud i saunaen.


Medbring en drikkedunk og en yogamåtte. Medbring badetøj og håndklæde. Der er omklædning i Havnebadet. Bemærk: Dyp og badning i havnebadet er på eget ansvar.

Praktisk info

Medbring en drikkedunk og en yogamåtte. Medbring badetøj og håndklæde. Der er omklædning i Havnebadet.

Plan:
Kl. 13.15-14.45: Vi mødes i Dansesalen i Frederikssundhallen (1 ½ times YOGA)
Kl. 14.45-15.15: Du tager på egen hånd til Havnebadet og klæder om.
KL. 15.15-16.00: Saunagus.
Tak for i dag!
Bemærk: Dyp og badning i havnebadet er på EGET ansvar. Der er 1 meter dybt inden for indhegningen foran saunaen. Der er 5 meter dybt uden for indhegningen i fjorden.
Nummer
242155 - Yoga og Saunagus - Retreat 5/10-24
Første mødegang
lørdag den 05.10.24 kl. 13:15 - 16:00
Adresse

Frederikssundhallen, Kalvøvej 9, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 290,00
lørdag den 05.10.24

Kl. 13:15 - 16:00

Lisette Sjøstrand

Kalvøvej 9, 3600 (Dansesalen)

Se på kort