• Jakob Jensen

  Portræt af underviser Jakob Jensen.

   

  Jeg hedder Jakob Jensen og underviser i Qi Gong hos LOF. Jeg har en klinik med Kinesisk Akupunktur, AkupunkturSlagelse.dk, ovenpå Vestsjællandscentret. Jeg er uddannet i København og på kurser i USA og Kina. Jeg er meget optaget af den Taoistiske tradition fra det gamle Kina, som stadig lever i dag.

  Qi Gong er kinesiske sundhedsøvelser, som udføres stående. Qi Gong er effektive øvelser til at løsne op i kroppen og fjerne stress. Ligesom i min akupunkturklinik, er det mit ønske at hjælpe folk i gang med Qi Gong, da Qi Gong kan føre til øget bevægelighed, balance og klarhed i hovedet. Nogle oplever også færre smerter. Øvelserne er en slags meditation i bevægelse, med rolige øvelser og fokus på åndedrættet.

  Vi har det gerne sjovt, og når undervisningen foregår udendørs, svinger vi med armene og ryster friskhed i kroppen, mens vi drejer fra side til side. Vi laver udelukkende stående øvelser. Det er en god måde at starte ugen på mandag kl. 10.00-11.15 og en fin måde at slutte dagen på onsdag efter arbejde kl. 17.00-18.15.

  Jeg underviser indimellem også i Meditation, Tai Chi og Dao-In Kinesisk Yoga.

  )

Qi gong i parken

Måske din vej til mere sundhed

Qi Gong er en gammel kinesisk sundhedsteknik, som foregår stående. Med rolige meditative bevægelser får vi løsnet spændinger i kroppen.

Din balance bliver bedre og du vil mærke energien, der cirkulerer rundt i kroppen. Qi Gong har en positiv indvirkning på fordøjelsen, da affaldsstoffer bliver renset ud.

Qi Gong kan dyrkes af folk i alle aldre og holdet er for både begyndere og øvede. 

Vi dyrker Qi Gong i grønne og rolige omgivelser, som det gøres mange steder i verden.
Vi har reserveret et afsnit af Østre Anlæg, så I sammen med Jakob kan nyde foråret i parken, den friske luft, alt imens hele kroppen bliver bevæget godt igennem i rolige og effektive bevægelser.


Læs mere om Jakob på: https://akupunkturslagelse.dk/hvem-er-jeg/

Afslappende beklædning anbefales. 

Praktisk info

4 mødegange.

Afslappet beklædning gerne i flere lag og regntøj, hvis det regner.
Medbring gerne en flaske vand.
Nummer
21S026 - Qi gong i parken
Første mødegang
mandag den 07.06.21 kl. 10:00 - 11:15
Undervisere
Adresse

Østre Anlæg, Skovsøgade 10, 4200 Slagelse ()

Se på kort

Mødegange
4
Pris
Almen
DKK 255,00
mandag den 07.06.21
Er blevet afholdt
mandag den 14.06.21
Er blevet afholdt
mandag den 21.06.21
Er blevet afholdt
mandag den 28.06.21

Kl. 10:00 - 11:15

Jakob Jensen

Skovsøgade 10, 4200

Se på kort