• Johannes Ruggaard

    Johannes Ruggaard har lavet Vild Mad-events, bålmad og fermenterings- og syltekurser siden 2018. Som autodidakt er naturens egne råvarer hans primære kulinariske inspiration, hjemmekøkkenet hans primære gastronomiske tradition. Med sin virksomhed Vilde Krydderier afholder Johannes Ruggaard sanketure, vild mad- og bålmadsevents, samt sylte- og fermenterings-workshops.

    Johannes har desuden en Master i Internationale Studier.

Bålmad for mænd - LIGE uger

Fællesskab med råhygge, natur, ild og mad

Bålmad for mænd - fællesskab med råhygge, natur, ild og mad
 
- Kom med ud - og lær at lave lækker mad over ild
- Vi mødes hver anden uge omkring et bål
- Find nye venner i nye fællesskaber

Elsker du ’Nak og æd’ - eller har du bare lyst til at komme ud og se og snakke med andre mænd i et nyt uforpligtende fællesskab?

Så meld dig til ’Bålmad for mænd’. Vi mødes hver anden torsdag omkring et bål i Korsør Lystskov (eller andre gode steder i kommunen) - og laver lækker mad over ild - imens vi hygger os i hinandens gode selskab.

Du behøver hverken at kunne tænde et bål eller kunne lave mad. Sammen finder vi ud af det hele. Johannes Ruggaard, som underviser og faciliterer Bålmad for mænd, har mange års erfaring med bål, bålmad og hygge i det fri på alle tider af året.

Johannes siger om Bålmad for mænd, at 'det er for dig, mand, som ønsker at mødes til hygge omkring bål sammen med andre mænd. Vi kommer til at lave vidt forskellig slags mad fra gang til gang, lige fra traditionelle retter som oksemørbrad, til nyere gastronomiske trends som Lions mane steaks af svampen pindsvinepigsvamp, og mad af vilde urter.’

Kurset kræver ingen forudsætninger - kun lysten til at mødes og lave mad. Vi mødes hver anden torsdag over 3 gange. Du er selvfølgelig velkommen til at fortsætte på næste forløb, hvis du får lyst til mere.

Mødestederne ved bålsteder vil typisk være bålstedet i Korsør Lystskov. Og måske finder vi også et nyt og spændende sted, som vi vil prøve - eller et yndlingsted hvor vi helst vil være. Det afhænger af deltagerne. Der kommer selvfølgelig information ud til deltagerne

Alle er velkomne uanset alder. Tag praktisk tøj på efter vejret.

Der er mulighed for løbende tilmelding til dette hold - så kom frisk og vær en del af et hyggeligt mandefællesskab.


LOF har også mange spændende oplevelser i hele Danmark. Du kan se dem her ved at klikke her: oplevdanmark

Praktisk info

Mødedag og varighed: Hver anden torsdag - over 3 torsdage

Mødested: KorsørLystskov. Parkeringsplads i skoven, her: 854G+HH Korsør. Skriv koden ind i Google Maps på din telefon, så finder du let lokationen.

Derefter vælger vi måske at mødes ved andre bålsteder i Slagelse Kommune. Det kan afhænge af deltagernes ønske eller hvor de bor. Alle deltagere får selvfølgelig besked om mødesteder.

Du betaler 100 kr. hver gang for råvarerne direkte til underviseren. Du skal selv medbringe drikkevarer

 

Der er mulighed for løbende tilmelding til dette hold - så kom frisk og vær en del af et hyggeligt mandefællesskab.

Nummer
241033 - Bålmad for mænd - LIGE uger
Første mødegang
torsdag den 16.05.24 kl. 17:30 - 20:30
Undervisere
Adresse

Korsør Lystskov,

Se på kort

Mødegange
3
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 333,00 500,00
torsdag den 16.05.24
Er blevet afholdt
torsdag den 30.05.24

Kl. 17:30 - 20:30

Johannes Ruggaard

4220

Se på kort

torsdag den 13.06.24

Kl. 17:30 - 20:30

Johannes Ruggaard

4220

Se på kort