Foredrag & Ture

Få en oplevelse sammen med andre, når vi kommer helt tæt på

Følg med på siden her, der kommer løbende nye foredrag og oplevelser.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er sikker på ikke at gå glip af en god oplevelse. 

Til efteråret kan du blive inspireret til en sundere livstil i foredraget "Inflammation og livsstil", når læge Frede Damgaard fortæller om tidens "hotte" emne inden for forskningen.

Du kan også høre om Portvinens vidunderlige verden og smage på nogle interessante vine, når Anita Skjoldager Eskildsen, der er indehaver af Det Portugiske Hus tager os med til "Porto".

Glæd dig også til en ny gang Mandagstræf - hvor vi mandag formiddag mødes og bliver klogere på alverdens emner om kunst, politik, samfund mm.  

Sorter efter

mandag den 07.09.20

LOF Mandagstræf - 10 foredrag

  • Næsten fyldt
  • Slagelse
  • Er startet - kl. 10:00 - 12:00 om mandagen

Mandagstræf til efteråretVi vil gerne gøre som vi plejer - MEN først og fremmest skal vi leve op til gældende retningslinjer og Sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Det har været nødvendigt at flytte foredragene til Slagelse Teater, hvor der er...

Se hold og info

tirsdag den 15.09.20

Arkæologi - Historie - foredragsrække

  • Venteliste
  • Slagelse
  • Er startet - kl. 19:00 - 21:00 om tirsdagen

Tirsdag den 15. september:  Foredrag om Besættelsen i Slagelse og omegn ved historiker og tidligere formand for Slagelseegnens Historiske forening – Slaglosia Carsten Egø Nielsen.Carsten vil i foredraget fortælle om Slagelse under besættelsen. Der...

Se hold og info