• Johannes Ruggaard

    Johannes Ruggaard har lavet Vild Mad-events, bålmad og fermenterings- og syltekurser siden 2018. Som autodidakt er naturens egne råvarer hans primære kulinariske inspiration, hjemmekøkkenet hans primære gastronomiske tradition. Med sin virksomhed Vilde Krydderier afholder Johannes Ruggaard sanketure, vild mad- og bålmadsevents, samt sylte- og fermenterings-workshops.

    Johannes har desuden en Master i Internationale Studier.

Vild mad, japansk gastronomi - sanketur og bålmad

Vær med til at samle din mad i naturen og tilbered et måltid bagefter

Vild mad og japansk gastronomi.

Fusion! Vi udsætter vilde planter fra den danske natur for japansk madkultur. Først en sanketur - derefter laver vi mad over bål. En japansk inspireret stir-fry med vilde, spiselige rødder serveret med en sauce med smag af ......måske solbærblade?

Alle er velkomne uanset alder.

Tag praktisk tøj på efter vejret.

Elsker du mad og drikke, så kig på LOF's mange aktiviteter rundt om i landet. Se vores kurser her: bagomsmagen

LOF har også mange spændende oplevelser i hele Danmark. Se dem alle ved at klikke her: oplevdanmark


Praktisk info


1 mødegang

Mødested: Slagelse Lystskov. Rasteplads Antvorskov Syd, her: 99HX+GJ Slagelse. Skriv koden ind i Google Maps på din telefon, så finder du let lokationen.

Medbring beholdere/mulepose til selv at have vild mad med hjem.
Til bålmaden må forventes en udgift på 40 kr. direkte til underviseren for råvarer. Du skal selv medbringe drikkevarer.


Nummer
241034B - Vild mad, japansk gastronomi - sanketur og bålmad
Første mødegang
torsdag den 06.06.24 kl. 17:30 - 20:30
Undervisere
Adresse

Slagelse Lystskov, Stigsnæs landevej 600 , 4200 Slagelse

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 260,00
torsdag den 06.06.24

Kl. 17:30 - 20:30

Johannes Ruggaard

Stigsnæs landevej 600 , 4230 (P-plads)

Se på kort