Træning og undervisning online

Træn og bliv klogere hjemme

Vi sætter strøm til aftenskolen med et væld af tilbud til dig, der vil lære nyt eller blive endnu bedre med onlineundervisning.

Mange af aftenskolens aktiviteter er nu online og med stor succes. Vi gør os umage for at sikre, at du også får en god oplevelse.

Aftenskolerne i LOF arbejder sammen om at lave onlineundervisning i sprog, kommunikation, motion, sundhed, kunst, kultur, fødsel og familie. Fælles for alle fagene er høj kvalitet, dygtige undervisere og ny viden. 

Hvis du er ny bag skærmen, har vi samlet tips og gode råd til dig, så det bliver nemt at komme i gang. Dem finder du lige her (klik).

Online undervisning er fleksibel og effektiv undervisning. Du sparer transporten, så det er nemt at passe ind i en travl hverdag. 

Meld dig til et af vores online kurser nedenfor - eller se nærmere på hele udvalget i LOF på landsplan her: LOF ONLINE

Har du ideer til aktiviteter eller kender du en dygtig underviser, er du altid velkommen til at skrive til os på lof@lof-slagelse.dk. 

 

Sorter efter

tirsdag den 02.04.24

Online MorgenYoga med Cristina Tofft

  • Ledige pladser
  • ONLINE
  • Er startet - kl. 07:00 - 08:00 om tirsdagen
Underviser 

Yoga er godt for fysisk og psykisk trivsel. Derfor er holdet en fantastisk mulighed for dig til at få en dejlig og rolig start på dagen inden, at du skal videre med dagens gøremål. Undervisningen vil foregå på Zoom, som kan downloades gratis. D...

Se hold og info

Online motionshold
Ved online træning træner du foran computeren eller telefonen hjemme hos dig selv. Du kan se instruktøren og de andre deltagere på skærmen, og efter træningen er der tid til spørgsmål og en snak. Vi er sammen hver for sig.

Online sprogkurser
Online sprogundervisning er effektiv undervisning på små hold, så der er plads til dialog og til at få øvelse i at tale sproget. I LOF underviser vi online i arabisk, bulgarsk, dansk, engelsk, esperanto, fransk, græsk, italiensk, latin, portugisisk, russisk, tysk og ungarsk. Selvom holdet ikke mødes fysisk, er der derfor god mulighed for at etablere et fællesskab på holdet. 

Kunstruten online
Kunstruten er en foredragsrække med eksperter fra kunstmuseer rundt om i landet. Her kan man få en kvalificeret introduktion til aktuelle kunstudstillinger. Selvom det er online, er der god mulighed for at stille spørgsmål. Kunsthistoriker og TV-vært Peter Kær er vært og ordstyrer. Hver gang er der mulighed for at debattere aftenens foredrag i små online grupper og måske fortælle om de kunstoplevelser, man selv har haft. 

Introduktion til teknikken
Alle LOF's online kurser foregår i programmet Zoom. Hvis du er ny bag skærmen, har vi samlet tips og gode råd til dig, så det bliver nemt at komme i gang. Dem finder du lige her (klik).