• Leif Konow

    Jeg underviser med fokus på praksisnære øvelser og inddragelse af erfaringer som samarit og brandmand, for på den måde at skabe et interessant og lærerigt undervisningsforløb for alle kursister. Jeg er certificeret førstehjælpsinstruktør under DFR, underviser på Nødbehandler uddannelsen, elementær brandbekæmpelse og instruktør virke hos kommunalt brandvæsen på Sjælland… Et kursus med mig er aldrig kedeligt!

Førstehjælpskursus til kørekort - søndagskursus

Intet kørekort uden førstehjælp!

Ved erhvervelse af kørekort skal du have gennemført et 8-timers færdselsrelateret førstehjælpskursus, før du kan indstilles til køreprøven.

På dette kursus gennemgås de nødvendige teoretiske og praktiske ting, for at få udstedt et godkendt førstehjælpsbevis, som kan benyttes til erhvervelse af kørekort.

Kurset opfylder kravene til kørekort. Der udstedes et godkendt førstehjælpsbevis som bevis for din deltagelse i førstehjælpskurset.

Førstehjælpsbeviset udstedes hvis du har deltaget aktivt i hele undervisningsforløbet. Derfor er det vigtigt, at du ikke kommer for sent.

Din underviser står for udstedelsen af certifikatet, som efter kurset sendes til din mail med et link hvorfra du kan hente det i pdf og printe det. Informationen bliver automatisk tilknyttet borger.dk, så det fremgår, når du fx skal benytte det til at få kørekort.

Underviseren er en godkendt førstehjælpsinstruktør.

Kursusbevis må Max være 12 måneder gammelt.

Husk tilmelding!

Tag kurserne hos LOF i Roskilde, Køge og Ringsted.
SE ALLE VORES FØRSTEHJÆLPSKURSER HER

Praktisk info

Medbring selv mad og drikke.
Nummer
40241924 - Førstehjælpskursus til kørekort - søndagskursus
Første mødegang
søndag den 23.06.24 kl. 10:00 - 18:00
Undervisere
Adresse

Kildegården - Oplysningens Hus, Kildegården 5b, 4000 Roskilde

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 595,00
søndag den 23.06.24

Kl. 10:00 - 18:00

Leif Konow

Kildegården 5b, 4000 (Lokale 306, 2. sal)

Se på kort