• Anett Birkenfeldt

    Jeg er blandt meget andet dedikeret intuitiv astrolog, og udover at se dig i dit horoskop, mærker jeg også dig og ser dine muligheder. Jeg har siden min ungdom interesseret mig for astrologien og de helt særlige muligheder, som ligger i den personlige udvikling, når/hvis man vil.

    Jeg er kreativ og bruger også en god del af min fritid på håndarbejde, som også er med til at åbne for de gode kanaler til det spirituelle.

Astrologisk søndagsworkshop om Sol, Måne og Ascendant

På denne workshop udforsker vi sammen den fascinerende verden af Solen, Månen og Ascendanten i dit horoskop.

Gennem en grundig gennemgang af disse himmelske elementer vil vi se på deres betydning i dit personlige horoskop.

Kort fortalt repræsenterer Solen din kerneidentitet, din sjæl og dit livsformål. Vi ser på, hvordan din sol påvirker din personlighed, dine ambitioner og din evne til at skinne på verden omkring dig.

Månen afspejler dine følelser, intuition og indre verden. Her vil vi dykke ned i Månens placering i dit horoskop og se, hvordan det påvirker dine emotionelle reaktioner, dine behov og din forbindelse til dit indre selv. Ascendanten er din ydre facade og den måde, du ”træder ind ad døren” på. Lad os se på, hvordan det påvirker dit første indtryk, din adfærd og dine interaktioner med andre.

Intentionen med denne workshop er, at du går hjem med en dybere forståelse af dig selv og dine unikke astrologiske indflydelser. Forhåbentlig får du styrket din astrologiske viden og hjælp til at navigere i livet med større indsigt og klarhed. Kurset henvender sig primært til nybegyndere, men alle er meget velkomne.

Senest en uge før workshoppen beder underviseren dig om at sende dine data til hende på mail med: Fødselsdato, klokkeslæt og by, evt. land, hvis ikke Danmark er dit fødeland. Du vil modtage mail direkte fra underviseren om dette.

Du giver samtidig tilladelse til, at dit horoskop deles blandt deltagerne i workshoppen, hvor vi selvfølgelig holder vores samtale i fortrolighed.

......................................

Se alle Anetts Astrologikurser her: https://lof.dk/oest/sogeresultat?s=astrologi&a=hold&g=0

Vi tilbyder flere weekendkurser, som er værd at køre efter. Se mere her: https://lof.dk/oest/foredrag-debat-og-oplevelser/weekend-kurser

Praktisk info

Kursusmateriale: 50 kr. som afregnes direkte til underviser på dagen.

Medbring selv mad og drikke.

OBS! Oplysningens Hus ligger i Kildegården i Roskilde. Se et KORT OVER KILDEGÅRDEN.
Nummer
40242903 - Astrologisk søndagsworkshop om Sol, Måne og Ascendant
Første mødegang
søndag den 22.09.24 kl. 10:00 - 16:00
Undervisere
Adresse

Kildegården - Oplysningens Hus, Kildegården 5b, 4000 Roskilde

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 549,00
søndag den 22.09.24

Kl. 10:00 - 16:00

Anett Birkenfeldt

Kildegården 5b, 4000 (Lokale 306, 2. sal)

Se på kort