• Liv Teilmann Nielsen
    Liv er professionsbachelor i Ernæring og sundhed. Hun brænder for sundhedsfremmende undervisning, er kreativ og opdateret på nye madtrends.

    Liv finder glæde ved at tilrettelægge forløb og undervise forskellige målgrupper. På sine hold indtænker hun foruden kompetencer i madlavning også altid sundhed, ny læring og fællesskab.

    Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold, er du velkommen til at kontakte Liv på mail: livteilmann@gmail.com

Kikærter for begyndere - mandagsworkshop

Kikærter kan meget mere end humus og falafel. Kikærter og bælgfrugter er også en ny - eller genopdaget - måde at spise mere bæredygtigt og klimavenligt.

På dette kursus hører du om kikærternes verden, og vi skal lave gryderetter, salater, snacks, brød og desserter med hele kikærter, som vi kender dem, men også med kikærtemel og vandet fra kikærtedåsen, aquafaba, som til nogle opskrifter, kan bruges på lige fod med æg.

Vi slutter madlavningen af med at spise en stor, fælles buffet med en masse spændende retter med bælgfrugter.

..................


Se også Livs andre workshops her.

..................

Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept ’Bag om smagen’ finde aktiviteter i hele Danmark under bagomsmagen

Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’, fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører under masterclasses

Praktisk info

Der er en matererialeudgift på 100 kr. pr person, der afregnes til kursusleder på dagen. Kursusleder har alt materiale med til workshoppen/kurset.
Nummer
40242213 - Kikærter for begyndere - mandagsworkshop
Første mødegang
mandag den 21.10.24 kl. 18:00 - 21:30
Undervisere
Adresse

Tjørnegårdsskolen, Hyrdehøj 3, 4000 Roskilde

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 349,00
mandag den 21.10.24

Kl. 18:00 - 21:30

Liv Teilmann Nielsen

Hyrdehøj 3, 4000 (Køkken)

Se på kort