• Jette Christensen

    Yogainstruktør er Jette Christensen, der igennem de sidste fem år har undervist hos Fitness World i Frederikssund, Slangerup og som vikar i andre Fitness World på Sjælland. Endvidere har Jette undervist for Nam Yoga bl.a. med lokation hos Skibby Fysioterapi, og hun har afholdt Yoga- og Wellness- arrangementer i Frederiksberg Svømmehal i samarbejde med svømmehallen og Fitness World, og hun har afholdt og afholder retreats på eksklusive Hotel Vejlefjord.

     

    Jette har endvidere afsluttet en 100 timers yogauddannelse hos én af nordens bedste yogaundervisere Simon Krohn samt taget kurser i åndedrættet og i fødderne hos Lotte Paarup, Den intelligente krop.

    Jette er også uddannet Gusmester.

Motion og Saunagus - Kun for MÆND - Retreat 19/1-25

- Motion i Dansesalen (Fr.sundhallen), herefter Gus i saunaen (Fr.sund Havnebad)

Vi starter med 2 lektioner i Dansesalen:

Gør op med stivhed i kroppen.

Er du mand og stiv-som-et-bræt og føler, at der er flere kilometer ned til dine tæer, når du bøjer dig forover, så er dette hold måske noget for dig.

Vi strækker og afspænder kroppen og bruger vejrtrækningen til at give slip på spændingerne. Der er ingen hokus-pokus, det er ren og skær udstrækning og afspænding.

Hvorfor skal jeg STYRKE min krop med afspænding og udstrækning? Her er nogle af de vigtigste grunde:

Øget fleksibilitet og bevægelighed: Strækøvelser hjælper med at holde muskler og led smidige, hvilket kan forbedre din generelle bevægelighed og reducere risikoen for skader.

Forbedret kropsholdning: Ved at strække muskler, der ofte bliver stramme, kan du forbedre din kropsholdning og forebygge problemer som ryg- og nakkesmerter.

Stressreduktion: Afspændingsøvelser kan hjælpe med at reducere stress og fremme en følelse af ro og velvære. Dette kan også forbedre din søvnkvalitet.

Forebyggelse af skader: Regelmæssig strækning kan hjælpe med at forebygge skader ved at holde musklerne fleksible og mindre tilbøjelige til at blive overanstrengt.

Forbedret blodcirkulation: Strækøvelser kan øge blodgennemstrømningen til musklerne, hvilket kan hjælpe med at reducere muskelømhed og fremskynde restitution efter træning.

Kl. 15 tager vi til Havnebadet og mødes omklædt kl. 15.30 i saunaen, hvor du vil opleve saunagus og koldt dyp i fjorden for rigtige mænd! :-D

Du går herfra styrket, frisk og en stor oplevelse rigere!

OBS! Spis helst ikke 2 timer inden vi begynder, men drik gerne rigeligt med vand i løbet af dagen i små slurke, da du vil svede rigtig meget væske ud i saunaen.

Praktisk info

Medbring en drikkedunk, en yogamåtte samt badetøj og 2 håndklæder - et til efter vanddyp/bad + alm. håndklæde til at sidde på i saunaen. Der er omklædning i Havnebadet.

Plan:
Kl. 13.30-15.00: Vi mødes i Dansesalen i Frederikssundhallen (1 ½ times Motion og udspænding)
Kl. 15.00-15.30: Du tager på egen hånd til Havnebadet og klæder om.
Kl. 15.30-16.15: Saunagus.

Tak for i dag!

Bemærk: Dyp og badning i havnebadet er på EGET ansvar. Der er 1 meter dybt inden for indhegningen foran saunaen. Der er 5 meter dybt uden for indhegningen i fjorden.
Nummer
251065 - Motion og Saunagus - Kun for MÆND - Retreat 19/1-25
Første mødegang
søndag den 19.01.25 kl. 13:30 - 16:15
Undervisere
Adresse

Frederikssundhallen, Kalvøvej 9, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 290,00
søndag den 19.01.25

Kl. 13:30 - 16:15

Jette Christensen

Kalvøvej 9, 3600 (Dansesalen)

Se på kort