• Anett Birkenfeldt

    Jeg er blandt meget andet dedikeret intuitiv astrolog, og udover at se dig i dit horoskop, mærker jeg også dig og ser dine muligheder. Jeg har siden min ungdom interesseret mig for astrologien og de helt særlige muligheder, som ligger i den personlige udvikling, når/hvis man vil.

    Jeg er kreativ og bruger også en god del af min fritid på håndarbejde, som også er med til at åbne for de gode kanaler til det spirituelle.

Astrologisk søndagsworkshop om De personlige planeter

På denne workshop vil vi se på de personlige planeter i dit horoskop.
Merkur, planeten for kommunikation og intellekt, styrer vores tankeprocesser, måden vi kommunikerer på og hvordan vi lærer.

Vi vil undersøge, hvordan Merkurs placering i dit horoskop påvirker din kommunikation, dit mentale fokus og din evne til at udtrykke dig klart og effektivt.
Venus, som er vores planet for kærlighed og værdier, afspejler vores forhold til skønhed, harmoni og tilfredshed. Hvordan Venus er placeret i dit fødselshoroskop, påvirker dine kærlighedsrelationer, dine æstetiske præferencer og din evne til at skabe og værdsætte skønhed i verden omkring dig.

Mars, planeten for handling og lidenskab, viser vores drivkraft, ambitioner og aggressioner. Lad os se på, hvordan Mars står i dit horoskop og hvordan det påvirker din energi, din handlekraft og hvordan du forfølger dine mål og drømme.

Intentionen med denne workshop er, at du går hjem med en dybere forståelse af dig selv og dine unikke astrologiske indflydelser. Forhåbentlig får du styrket din astrologiske viden og hjælp til at navigere i livet med større indsigt og klarhed.
Kurset henvender sig primært til nybegyndere, men alle er meget velkomne.

Senest en uge før workshoppen beder underviseren dig om at sende dine data til hende på mail med: Fødselsdato, klokkeslæt og by, evt. land, hvis ikke Danmark er dit fødeland. Du vil modtage mail direkte fra underviseren om dette.

Du giver samtidig tilladelse til, at dit horoskop deles blandt deltagerne i workshoppen, hvor vi selvfølgelig holder vores samtale i fortrolighed.

......................................

Se alle Anetts Astrologikurser her: https://lof.dk/oest/sogeresultat?s=astrologi&a=hold&g=0

Vi tilbyder flere weekendkurser, som er værd at køre efter. Se mere her: https://lof.dk/oest/foredrag-debat-og-oplevelser/weekend-kurser

Praktisk info

Kursusmateriale: 50 kr. som afregnes direkte til underviser på dagen.

Medbring selv mad og drikke.

OBS! Oplysningens Hus ligger i Kildegården i Roskilde. Se et KORT OVER KILDEGÅRDEN.
Nummer
40242904 - Astrologisk søndagsworkshop om De personlige planeter
Første mødegang
søndag den 17.11.24 kl. 10:00 - 16:00
Undervisere
Adresse

Kildegården - Oplysningens Hus, Kildegården 5b, 4000 Roskilde

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 549,00
søndag den 17.11.24

Kl. 10:00 - 16:00

Anett Birkenfeldt

Kildegården 5b, 4000 (Lokale 306, 2. sal)

Se på kort