Pilates-party

Skyd det nye pilatesår i gang med Pilates-party hos LOF.

På denne eftermiddag vil du med hjælp fra LOF’s dygtige undervisere blive præsenteret for forskellige grene af pilates verdenen. Eftermiddagen bruges på at blive klogere på og stærkere i kroppen gennem træning med pilates metoden. Dagen sluttes af med hygge, mulighed for spørgsmål til underviserne og et lille glas bobler.

”Efter 1 gang mærker du en forskel, efter 10 gange kan du se en forskel, efter 30 gange har du en helt ny krop” citat: Joseph Pilates

Kom og vær med til denne dag fyldt med pilates.

Program:


13.00:   velkomst


13.15-14.15: Workshop modul 1:


Pilates slow og det naturlige åndedræt v/Magnus Brandstrup
I denne time vil du møde Pilates Slow,  hvor de klassiske pilatesøvelser udføres ekstra langsomt, og hvor træningen af det naturlige og dybe åndedræt er en integreret del af øvelserne.

Pilates på stor bold v/Lotte Mirsal
Balance, styrke, stabilitet og grin er udgangspunktet for pilatestræning på den store bold. Bolden tilfører et ekstra element, der udfordrer de traditionelle pilatesøvelser. Hele kroppen kommer i arbejde, og der er garanti for sved på panden, når vi træner på de store bolde. Kendskab til pilates er en fordel, men ikke nødvendigt.

Pilates flow v/Louise Brandstrup
Som perler på en snor bliver den ene pilatesøvelse afløst af den næste. I denne time kommer vi hele kroppen rundt uden egentlig pause. Et godt kendskab til de enkelte pilatesøvelser er en fordel her - men ingen forudsætning.


14.15-14.35:  Pause med lidt frugt te/kaffe


14.35 - 15.35: Workshop modul 2:

Pilates slow og det naturlige åndedræt v/Magnus Brandstrup
I denne time vil du møde Pilates Slow,  hvor de klassiske pilatesøvelser udføres ekstra langsomt, og hvor træningen af det naturlige og dybe åndedræt er en integreret del af øvelserne.

Pilates, stræk og afspænding v/Lotte Mirsal
Først arbejdes kroppen igennem med pilatestræning på måtten, herefter strækkes hele kroppen igennem på kryds og tværs - forhåbentlig finder du en muskel eller to, du ikke vidste du havde. Til sidst sluttes timen med en skøn afspænding af både krop og sind.

Pilates med foamroller v/Louise Brandstrup
Smidighed, balance, stabilitet og styrke. I denne time træner vi på den populære foamroller, der både udfordrer og overrasker. Vi masserer bindevævet undervejs og slutter med en dejlig afspænding.


15.35-16.00:  Bobler, kransekage og hygge

Vi glæder os til at se dig. 

Undervisere: Magnus Brandstrup, Louise Brandstrup og Lotte Mirsal

Pris: 125 kr., inklusiv to workshops, frugt, kaffe/te, bobler og kransekage

Kontakt LOF for valg af workshops

Nummer
911498 - Pilates-party
Første mødegang
lørdag den 19.01.19 kl. 13:00 - 16:00
Undervisere
Adresse

LOF Midtjylland, Lokale 9, Vævervej 10 C, 1. sal, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 125,00
lørdag den 19.01.19

Kl. 13:00 - 16:00

Med LOF Midtjylland

LOF Midtjylland, Vævervej 10 C, 1. sal, 8800 (Lokale 9)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom