• Cristina Buscemi

    Portræt af underviser Cristina Buscemi

    Jeg er meget passioneret, jeg elsker at lære fra mig, men det der gør mig mest glad, er at undervise kursister, som ønsker at begå sig på et nyt og fremmed sprog såsom italiensk. Jeg brænder for at inspirere og stilladsere kursister til at udvikle deres sproglige kompetencer samt kulturforståelse. Endvidere elsker jeg at videredele min viden om den italienske kultur, arkitektur og kunst samt madretter. Gennem min undervisning er det essentielt for mig at bryde op med de fordomme og syn på stereotyper, som kan forekomme, hvis ikke man kender til den italienske kultur.

    Jeg har dygtiggjort mig gennem min uddannelse, hvor jeg har gennemført to kandidatgrader. Den første kandidat jeg uddannede mig i var “Europæiske Sprog og Kultur” på italiensk, engelsk og fransk i Italien. Yderligere var min anden kandidat i engelsk på Københavns Universitet. Dernæst har jeg seks års erfaring med undervisning på italiensk på alle niveauer fra nybegyndere til øvede kursister, som fandt sted på aftenskoler i Danmark. Jeg har ikke kun undervist i sproget og grammatikken, men samtidig forståelsen for italiensk litteratur, kunst, politik og samfundsforhold. Jeg har også arbejdet som tolk samt i et turistbureau.

    Jeg født på Sicilien og taler flydende italiensk, da det er mit modersmål. Her er jeg opvokset i et italiensk samfund, hvor natur, kultur, arkitektur og mad går i et med hinanden. Derudover nyder jeg at rejse, lytte til klassisk musik, spille klaver, læse litteratur og kokkerere velsmagende italiensk mad.

Italiensk - for begyndere med Cristina i Slagelse

Lær Italiensk til rejse- og feriebrug af dygtig underviser med italiensk som modersmål

Elsker du at rejse til Italien og ønsker du at kunne føre en samtale på italiensk eller bestille mad på den lokale restaurant, så er dette kursus noget for dig.

Begynder hold
Kurset er for dig, der er helt ny med italiensk og for dig som har snuset lidt til sproget.
Her vil du lære om den grundlæggende grammatik, som vil give dig kompetence til at kunne føre korte samtaler, præsentere dig selv samt bestille mad eller billetter til underholdning. Endvidere får du lov at stifte bekendtskab med den italienske kultur. Vi kommer til at arbejde i grundbogen ”Passaparola 1” med tilhørende hæfte, som indeholder skriftlige øvelser.


Praktisk info

7 mødegange. Der er indlagt 10 minutters pause.
OBS! Deltagerne forventes selv at indkøbe Passaparola 1 med tilhørende hæfte med skriveøvelser.

Undervisningen foregår i lokale 5 med indgang fra parkeringspladsen.
Se kort over skolen og parkering her.
Nummer
222802 - Italiensk - for begyndere med Cristina i Slagelse
Første mødegang
tirsdag den 25.10.22 kl. 17:00 - 18:40
Undervisere
Adresse

Nymarkskolen, Østre Alle 67, 4200 Slagelse

Se på kort

Mødegange
7
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 163,00 569,00
tirsdag den 25.10.22
Er blevet afholdt
tirsdag den 08.11.22
Er blevet afholdt
tirsdag den 15.11.22
Er blevet afholdt
tirsdag den 22.11.22
Er blevet afholdt
tirsdag den 29.11.22
Er blevet afholdt
tirsdag den 06.12.22

Kl. 17:00 - 18:40

Cristina Buscemi

Østre Alle 67, 4200 (Lokale 5)

Se på kort

tirsdag den 13.12.22

Kl. 17:00 - 18:40

Cristina Buscemi

Østre Alle 67, 4200 (Lokale 5)

Se på kort