• Vivi Nyvang Andersen

    Portræt af underviser Vivi Nyvang Andersen

    Jeg er uddannet mindfulness- og yogainstruktør. Jeg er specialiseret i den blide og rolige yoga, der forener krop og sind. En yogaform hvor alle kan være med. I august 2021 blev jeg færdig med naturterapiuddannelsen, som er en tilbygning til min terapeutiske uddannelse. Uddannelsen har fokus på at skabe en stærk forbindelse imellem natur, krop og sind samt skabe et større fællesskab, som bringer øget livsmod. 

    Jeg har undervist i Aftenskolen siden 2014. Jeg blev underviser, fordi jeg gerne ville videregive den positive effekt på krop og sind, som mindfulness og yoga giver. Derudover holder jeg meget af at skabe et fællesskab, hvor vi kan være samlet om en fælles interesse.

    Det er vigtigt for mig at skabe et rum, hvor alle føler sig velkommen, og hvor alle får en kropslig oplevelse med hjem, som de kan bringe videre ind i deres hverdag. Jeg nyder at formidle og dele ud af min viden omkring kroppen og sindet, og se hvilken forandring yoga og mindfulness kan gi’ hver enkelt deltager.

    Ved siden af min undervisning, driver jeg min klinik "terapi for krop og sind". Her tilbyder jeg Kranio-Sakral Terapi, mindfulness, naturterapi og psykoterapi.

Hatha Yoga i Østre Anlæg med Vivi

Kom med ud i naturen

Gennem den klassiske Hatha Yoga, kan du fordybe dig - opbygge smidighed, styrke og kropsbevidsthed, skabe balance både fysisk og mentalt, reducere stress og øge din fokusering.

Vi arbejder med åndedrættet, yogastillinger og afspænding. Krop, sjæl og indre ro er i fokus. 
Der tages udgangspunkt i den enkeltes krop, sådan som den er lige nu, og derfra bygger vi op i det tempo, der passer for den enkelte.

Vi har reserveret et afsnit af Østre Anlæg, så I sammen med Vivi kan nyde foråret i parken, den friske luft, alt imens hele kroppen bliver bevæget igennem. I tilfælde af dårligt vejr er der mulighed for at gå indenfor. 

Praktisk info

3 mødegange

Vi beder hver deltager om at medbringe egen træningsmåtte, tæppe og puder til at ligge på til undervisningen.

Husk pålædning efter vejret.

Nummer
24S115 - Hatha Yoga i Østre Anlæg med Vivi
Første mødegang
fredag den 14.06.24 kl. 09:30 - 11:00
Undervisere
Adresse

Østre Anlæg, Skovsøgade 10, 4200 Slagelse

Se på kort

Mødegange
3
Pris
Almen
DKK 265,00
fredag den 14.06.24

Kl. 09:30 - 11:00

Vivi Nyvang Andersen

Skovsøgade 10, 4200 (Plænen bag Jobcentret)

Se på kort

fredag den 21.06.24

Kl. 09:30 - 11:00

Vivi Nyvang Andersen

Skovsøgade 10, 4200 (Plænen bag Jobcentret)

Se på kort

fredag den 28.06.24

Kl. 09:30 - 11:00

Vivi Nyvang Andersen

Skovsøgade 10, 4200 (Plænen bag Jobcentret)

Se på kort