• Cristina Abkjer Tofft

    Portræt af Cristina Abkjer Tofft

    Jeg har dyrket yoga i mere end 20 år. Lige fra starten var jeg overbevist om, at yoga ville komme til at fylde en større del af mit liv og i dag, lever jeg udelukkende af at undervise i yoga. Privat er jeg mor til 2, hvoraf den ene stadig bor hjemme.

    I 2009 blev jeg færdig med en 2-årig yogauddannelse fra Dansk yoga. Denne yoga-uddannelse har fokus på at du gennem undervisningen kan forebygge skader og at, jeg som underviser, kan tilpasse øvelserne til den enkelte deltagers niveau og eventuelle gener. Det er således muligt at deltage på mine hold, hvis du har gener i ryg, skuldre og knæ.

    Jeg har også været i en slags "mesterlære" i den indiske yoga. Gennem alle årene har jeg fordybet mig i yoga i relation til stress, og har i den forbindelse taget kurser i restorativ yoga og yin yoga. Yoga er så spændende, fordi det er baseret på en lang række teknikker til at regulere energien i kroppen og sindet.

    Det er skønt at få lov til at arbejde med mange forskellige mennesker med deres vidt forskellige kroppe, som hver repræsenterer forskellige levede liv og den konstante forandring, som vi alle er en del af. Jeg bliver aldrig træt af at se deltagernes strålende øjne og let røde kinder efter afspændingen.


Online MorgenYoga med Cristina Tofft

Start dagen med fokus på dig selv og dit velvære

Yoga er godt for fysisk og psykisk trivsel. Derfor er holdet en fantastisk mulighed for dig til at få en dejlig og rolig start på dagen inden, at du skal videre med dagens gøremål.

Undervisningen vil foregå på Zoom, som kan downloades gratis. Du kan vælge at deltage med eller uden video.

Undervisningen er baseret på hathayoga og bygget op omkring genkendelige øvelser, stillinger og stræk, så du hurtigt vil opleve at det er let at følge med og nemt at fordybe sig. Samtidig vil der altid være noget der er nyt eller afvekslende, så det er let at være engageret og nysgerrig. Indimellem vil der være yinyoga på programmet som giver mulighed for nogle lidt længere stræk og som kan øge opmærksomheden på den energiløftende del af hathayogaen.

Du kommer til at arbejde hele kroppen godt igennem hver gang, men går ekstra i dybden med forskellige områder på skift. Du kommer til at træne din opmærksomhed, så du er mere tilstede her og nu.

Du kommer også til at arbejde grundigt med din vejrtrækning og du får en dejlig afspænding som afslutning på det hele hver gang.

Yoga motionerer både kroppen og sindet. Hvis du ikke allerede har prøvet det så tilmeld dig et af mine korte online forløb og se hvad yoga kan gøre for dig.

Velkommen!

START NÅR DU VIL
Der er løbende optag på holdet, så du kan starte når du vil. Hvis du tilmelder dig midt i forløbet, udregnes prisen automatisk, så du kun betaler for de mødegange der er tilbage på holdet.

Vil du se LOF's øvrige online hold indenfor motion og sundhed, så klik her onlinemotionogsundhed

https://lof.dk/alle-onlineaktiviteter: Her finder du alle online-tilbud til LOF.





Praktisk info

Undervisningen foregår via den digitale undervisningsplatform, ZOOM. Inden den første undervisningsgang vil du modtage et link, så du kan komme på Zoom. Sammen med linket sendes en lille manual til ZOOM.
Vi anbefaler, at du forinden har prøvet programmet af, så du ved, at det virker. Log gerne ind i lidt god tid den første gang.
Hvis du er usikker på programmet, er du velkommen til at kontakte LOF Slagelse-Korsør-Skælskør på tlf. 58 52 56 81 i god tid inden opstartsdatoen, så vil vi prøve at hjælpe.
Underviseren kan ikke forventes at være så IT-kyndig, at de kan hjælpe med andet end selve programmets funktioner.

Du får her en manual til Zoom, som du bedes gennemlæse inden online undervisningen.

Tilmelding til næste sæson

Har du tilmeldt dig et af vores online hold skal du være opmærksom på, at vi IKKE forhåndsreserverer din tilmelding til den kommende sæson.

Det betyder, at tilmelding sker efter først-til-mølle princippet. Det betyder også, at underviseren ikke kan holde en plads til dig til næste sæson.

Ønsker du at gå flere sæsoner, kan du allerede nu tilmelde dig via hjemmesiden.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på kontoret på mail: lof@lof-slagelse.dk eller på tlf.: 58 52 56 81.


Nummer
24S904 - Online MorgenYoga med Cristina Tofft
Første mødegang
tirsdag den 02.04.24 kl. 07:00 - 08:00
Undervisere
Adresse

Online undervisning,

Se på kort

Mødegange
10
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 299,00 499,00
tirsdag den 02.04.24
Er blevet afholdt
tirsdag den 09.04.24
Er blevet afholdt
tirsdag den 16.04.24
Er blevet afholdt
tirsdag den 23.04.24
Er blevet afholdt
tirsdag den 30.04.24

Kl. 07:00 - 08:00

Cristina Abkjer Tofft

tirsdag den 07.05.24

Kl. 07:00 - 08:00

Cristina Abkjer Tofft

tirsdag den 14.05.24

Kl. 07:00 - 08:00

Cristina Abkjer Tofft

tirsdag den 21.05.24

Kl. 07:00 - 08:00

Cristina Abkjer Tofft

tirsdag den 28.05.24

Kl. 07:00 - 08:00

Cristina Abkjer Tofft

tirsdag den 04.06.24

Kl. 07:00 - 08:00

Cristina Abkjer Tofft