• Evy Sampson

  Jeg hedder Evy Sampson er 48 år.
  Jeg har brugt de seneste 22 år på arbejdet med fysisk og psykisk velvære.
  Til daglig er jeg personlig træner, yogalærer, aerobic & fitness instruktør. Stabilitetscoach og sundhedsmentor.
  Jeg arbejder altid med fokus på det gode åndedræt, en stærk og smidig krop i bevægelse som sikrer en træning, der forbinder krop og sjæl.
   
  Jeg er glad for at kunne tilbyde min undervisning og ekspertise indenfor træning, sundhed, velvære, glæde, positivitet, overskud og indre ro, både psykisk og fysisk sammensat med mine personlige erfaringer indenfor arbejdet med krop, sind og ånd.
   
  Til dagligt underviser jeg i alle former for motion med fokus på sundhed, herunder aerobic, dans, fitness og yoga, vejrtrækning, meditation og mindfulness.
  Jeg underviser den blide Hatha yoga og mindfulness med stor fokus på Indre ro og stor fokus på den dybe vejrtrækning.
  Min trænings og yoga form er set som en behandlingsform, hvori jeg giver konkrete redskaber hver gang til at opbygge en go, sund og stærk krop med indre ro, tid til vejrtrækning, stilhed & sundhed.
  Jeg forstår at arbejde med det enkelte menneske, og sætter mig ind i hver enkelt person jeg arbejder med og jeg giver en individuel session og behandling der passer lige præsic til den klient jeg arbejder overfor.
   
  Som underviser tager jeg hånd om hver enkelt deltager og træningen målrettes det enkelte hold. Jeg tager hånd om deltagerne og imødekommer en træning der er varietet. Du vil føle dig støttet og jeg vil motiverer dig med ny inspiration til en sikker træning.
   
  Har du udfordringer i kroppen, som knæ, hofter, ryg eller skuldrer husk blot at informerer underviseren inden opstart, så vil jeg give alternative øvelser løbende undervejs. Hvilket sikrer en optimering af din krop og din træning.
   
  Jeg indbyder til læren om og forståelsen for kroppen gennem leg, bevægelse, musik, meditation, mindfulness og arbejdet med vejrtrækning og nærvær.
   
  Jeg glæder mig til at møde dig og skabe en positiv oplevelse med varieret træning af hele kroppen.

  ---

  "Du er enestående engageret og brænder for det du laver. Du underviser med et engagement og med empati, der favner alle der er til stede i rummet. Din begejstring for det du laver, er meget smittende og med din omsorg og nærvær skaber du glæde omkring dig.
  Jeg glæder mig virkelig hver gang til vi skal træne." Citat Karin

  "Du er så kærlig, givende, rolig og meget dygtig. Jeg er total afhængig af din undervisning. Du rummer os alle 🙏" Citat Annemarie

  "Jeg har som noget nyt deltaget på holdet motion & bevægelse hos Evy.
  Evy er et fantastisk inspirerende menneske, som oser af energi, glæde og overskud til andre mennesker.
  Hun er fuld af krudt og er sprudlende at være sammen med. Derudover har hun en evne til at mærke og se sine deltagere på holdet og tage hensyn til deres skavanker og mentale overskud.
  Man bliver glad i låget over indholdet i træningen og efterhånden lærer man at løsne op for sine stivheder og give slip på sig selv. Programmet rummer både tempo og rolige bevægelser og alle muskler og led bliver inddraget. Kan helt klart anbefale Evy og motion & bevægelse." Citat Jette

  Hej skønne Evy. Vil bare lige sige dig TAK for idag 🙏 tak for at du lavede et program som jeg kunne være i og kunne give mig ro og fred. Tak for dig 🙏❤️


  "Evy Sampson, Dejligste energi, sprudlende og så livsfuldt. Du ser alle, og får alle til at yde deres bedste. Du forstå at få vendt energien til fuld fart frem. Måske er du ikke så god til at tælle, du sir til 8, og når jeg tæller så er det til 40 😂😂😂
  Elsker at være med på dine hold 💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽" Citat fra deltager.

  "Ja ingen bedre end dig Evy Sampson, skønne kvinde, du er så god til at give mig/os så meget 🦋🏃‍♀️💃❤️
  Nyder et hold hvor man kan være med uanset skavanker, og så elsker jeg din energi. Elsker at danse igen, og det giver mig energi og overskud i min hverdag. Mere af det ❤️❤️❤️❤️". Citat fra deltager.

Stærk krop, stærk ryg, hensynt. (5X) m/ Evy Sampson

- for dig der vil forebygge eller har problemer med ryggen og bevægelighed

Dette hold er for dig med skavanker og særlige hensyn*. Måske du lider af smerter, spændinger eller fysiske skavanker, på holdet tager vi hensyn og tilpasser øvelserne til den enkelte.

Du får en effektiv og energifyldt blanding af styrke og konditionstræning, effektive styrkende øvelser gjort i et tempo, der gør det muligt for alle at være med.

Der vil være fokus på en let opvarmning, styrke og strækøvelser. Derudover vil der være blide cirkler der løsner og styrkeøvelser for mave, baller, lår og arme. Afslutningsvis er der udstræk og ro. 

Kort sagt en god træning for hele kroppen, men med ekstra fokus på ryggen - og her er der plads til dig ❤️

Personlig træner & sundhedscoach Evy Sampson inspirerer til mere sundhed, sjov og varierende træning, glæden ved alsidig bevægelse, sammenhold og positiv livsstil.

---

"Du er enestående engageret og brænder for det du laver. Du underviser med et engagement og med empati, der favner alle der er til stede i rummet. Din begejstring for det du laver, er meget smittende og med din omsorg og nærvær skaber du glæde omkring dig.
Jeg glæder mig virkelig hver gang til vi skal træne." Citat Karin

"Du er så kærlig, givende, rolig og meget dygtig. Jeg er total afhængig af din undervisning. Du rummer os alle 🙏" Citat Annemarie

--

*OBS! Hensyntagende hold er for dig, der har et behov for særlig hensyn i undervisningen og ikke kan følge et almindeligt hold inden for det pågældende område. Undervisningen foregår på små hold, så der er mulighed for at få individuel vejledning i forhold til den enkeltes gener og skavanker. Deltagelse på et hensyntagende hold kræver, at du underskriver en (handicap)erklæring om behov for hensyntagende undervisning. Denne erklæring skal accepteres ved tilmelding eller underskrives første mødegang. Hvis du har spørgsmål om dette, så kontakt os på tlf. 20285343 eller send en mail på oest-kontor@lof.dk.


Praktisk info

Medbring egen måtte, behageligt tøj og evt. en flaske vand.
Nummer
46241464S - Stærk krop, stærk ryg, hensynt. (5X) m/ Evy Sampson
Første mødegang
mandag den 13.05.24 kl. 10:30 - 12:00
Undervisere
Adresse

Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
5
Ny pris (hold er startet)
Hensyntagende
DKK 114,00 570,00
mandag den 13.05.24
Er blevet afholdt
mandag den 27.05.24
Er blevet afholdt
mandag den 03.06.24
Er blevet afholdt
mandag den 10.06.24
Er blevet afholdt
mandag den 17.06.24

Kl. 10:30 - 12:00

Evy Sampson

Bag Haverne 1, 4600 (Galleriet)

Se på kort