• Berit Kambskard
    Berit har en baggrund som ergoterapeut, sundhedsfaglig kandidat, lærer i Alexanderteknik samt uddannet som yogalærer gennem Dansk Yogas grundige 850 timers lange uddannelse over 2 år.

    Berit har masser af erfaring med at undervise de skønne LOF deltagere på yogahold for alle, i hensynstagende yoga, restorativ yoga samt Alexanderteknik på små hold. Herudover afholder Berit jævnligt workshops og kortere forløb i restorativ yoga, åndedrættet, klar-til-weekenden workshops, yoga og Alexanderteknik samt Yoga Sommer Camp enten i de dejlige LOF-lokaler på Bløden 21A eller i Huset på Østersvej.

    Berits 'undervisningssprog' inviterer dig til at være sansende, undersøgende og legende til stede, at slippe unødvendige anstrengelser og dermed opnå større frihed i krop og sind – ikke kun på yogamåtten men i livet. 

    Hvis du har spørgsmål til Berits hold eller workshops, er du meget velkommen til at kontakte Berit på telefon 60 86 17 25 eller mail berit.kambskard@gmail.com. Du kan også læse mere om Berit, yoga og Alexanderteknik her: www.beritkambskard.com

Byd efteråret velkommen med restorativ yoga

- Workshop

Kom med når vi sammen slipper sommeren, siger tak og byder efteråret velkommen med alt det, som det indbyder til.

Årstiderne i naturen og 'årstiderne' i os som mennesker (alt efter hvor vi er i livets faser) påvirker os.

Gennem vores yoga praksis kan vi blive mere bevidste om hvordan disse årstider påvirker os, imødekomme hvad hver årstid inviterer til og rumme disse overgange.

I denne workshop vil vi tillade os selv at mærke overgangen fra sommer til efterår. Måske mærker du en snert af vemod og at dit energiniveau daler. Ligesom træer, der slipper deres blade for at trække energien ned i rødderne over vinteren for at nyt kan vokse frem til foråret, kan vi også vælge at slippe det vi ikke længere er tjent med, bagage vi ikke længere skal bære rundt på. Hvis nyt smukt skal kunne blomstre frem, må der slippes, ryddes og gives plads.

Vi indstiller os på efteråret som en tid til at samle forråd i fysisk og mental forstand, indstiller os på mere langsommelighed, selvforkælelse samt groundende og blid yoga.

Vi starter workshoppen med introduktion til dagens intention og lander dig godt gennem en siddende meditation. Derefter løsner vi kroppen med bløde frigørende bevægelser og et dejligt yoga program hvor vi forbereder kroppen til at kunne opholde sig længere tid i restorative stillinger støttet op med masser af udstyr, pøller, tæpper, skumklodser og puder.

I den restorative del af workshoppen, som udgør ca halvdelen af programmet, vil du ligge godt støttet op i de forskellige stillinger 5-20 minutter. Du guides grundigt ind i hver restorative stilling med en åndedrætsøvelse, som kan hjælpe dig til at lande dig selv i stillingen.

Når man ligger i restorative stillinger, indfinder der sig påvirkninger på alle niveauer. Der indfinder sig blide stræk, unødvendige spændinger løsnes, rygsøjlen gøres mere smidig, bindevævet stimuleres til at blive mere elastisk og fugtigt, den aktive del af dit nervesystem dæmpes, og den beroligende del stimuleres.

Når den beroligende del af dit nervesystem stimuleres, sænkes din hjerterytme, blodtrykket falder, åndedrættet lander mere dybt, dit sind bliver mere roligt, niveauet af stresshormoner i blodet daler, blodet dirigeres fra dine lemmer og 'kamp eller flugt' til dine organer og dermed forbedres funktioner som din fordøjelse, optagelse af næringsstoffer samt udskillelse af affaldsstoffer og du fremmer din krops helings- og restitutionsprocesser.


Praktisk info

Medbring gerne egen øjenpude, hvis du har en sådan en liggende derhjemme, samt dejlige ekstra lag som hyggesokker, ekstra trøje, mv. Husk drikkedunk.

Nummer
242082 - Byd efteråret velkommen med restorativ yoga
Første mødegang
fredag den 06.09.24 kl. 15:00 - 18:00
Undervisere
Adresse

LOF, Bløden 21A, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 350,00
fredag den 06.09.24

Kl. 15:00 - 18:00

Berit Kambskard

Bløden 21A, 3600 (Salen)

Se på kort