• Sofie Bay

  Jeg hjælper børnefamilier med at få økonomisk ro, skabe overblik og et fælles sprog til at tale om penge!

  Det har altid fascineret mig, at noget så centralt i vores alle sammen liv og hverdag – nemlig økonomi – kan være så svært at tale om.

  Jeg har nørdet privatøkonomi de sidst 12 år, men efter jeg fik mit først barn i 2015 har det været min største prioritering, at tage 100 % styring og kontrol over min økonomi. Jeg har brugt utallige timer på at nørde forskellige tilgange til privatøkonomi, tal og pengehistorier.

  Jeg er uddannet lærer, grafisk facilitator og vejleder – og jeg har mange års erfaring i at formidle og vejlede.
  For 4 år siden flyttede jeg fra Nørrebro til Orø med min mand og vores to børn – og her startede jeg Pengeliv.

  Økonomi skal være for alle, og derfor tegner jeg!
  Alle skal kunne forstå sin egen økonomi, egne forbrugsmønstre, kende sin pengehistorie og vide med sikkerhed hvor pengene forsvinder hen.

  Se mere på pengeliv.dk

Tal med din teenager og voksne barn om penge! m/ Sofie Bay fra Pengeliv.dk

Mangler du et sprog til at tale om penge med din teenager?

Skal 2023 være året, hvor du får klædt dit barn eller dine børn på til at blive bevidste om penge og forbrug, samt give dem redskaber til at træde ind i de voksnes økonomiske verden.

Trygfonden har gentagende gange dokumenteret, at der er en stigende økonomisk mistrivsel blandt unge voksne. Trygfonden slår fast, at dé unge, der har ondt i økonomien, desværre også meget ofte er dem, der har ondt i trivslen.

Kom med til foredrag med Sofie Bay fra Pengeliv.dk, som hjælper familier med at få økonomisk ro, skabe overblik og et fælles sprog til at tale om penge!

I dette foredrag starter vi en (k)ærlig samtale om penge og klæder de unge og deres familier på til at snakke om økonomi, prioriteringer, budgetter og økonomiske drømme.

Til foredraget får I konkrete visuelle materialer, som I kan tage med hjem til at fortsætte den gode samtale om penge og prioriteringer.

Foredraget varer i 1,5 time og er bygget op således, at det skifter mellem oplæg form, dialog og små samtaleopgaver for dig og din teenager.

Kom med til foredrag og få åbnet op for den gode samtale om penge.

Nummer
80231804 - Tal med din teenager og voksne barn om penge! m/ Sofie Bay fra Pengeliv.dk
Første mødegang
mandag den 13.03.23 kl. 19:00 - 20:30
Undervisere
Adresse

Aktivitets- og frivilligcenter, Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
mandag den 13.03.23

Kl. 19:00 - 20:30

Sofie Bay

Solrød Center 85, 2680 (Salen)

Se på kort