• Vibeke K. Søndergaard

    Jeg er Vibeke Kolding Søndergaard, og jeg er en passioneret ergoterapeut og gigong og mindfulnessinstruktør med over 15 års erfaring.

    Igennem årene har det været min store fornøjelse at arbejde med mennesker og hjælpe med deres personlige udvikling og opnå deres mål.

    Min særlige interesse ligger i at støtte stressramte og sårbare mennesker til at finde indre ro og balance i deres liv. Jeg tror på betydningen af at skabe harmoni mellem sind, krop og ånd for at opnå trivsel. Gennem holdtræning i Qigong og mindfulness, arbejder jeg sammen med mennesker for at opnår et aktivt liv i balance.

    Udover mit arbejde som ergoterapeut er jeg også en passioneret kunstner. I min fritid elsker jeg at udforske den kreative verden og male akvareller. Naturen er min største inspirationskilde, og jeg nyder at tage på eventyr i det blå sammen med min familie. Disse øjeblikke giver mig mulighed for at genoplade og finde inspiration til både mit personlige og faglige liv.

Qi Gong hensynt., Havdrup m/ Vibeke K. Søndergaard

- godt for krop og sjæl

Vil du forbedre dit generelle helbred og finde indre balance?

Gennem en kombination af bevægelse, åndedræt og fokuseret opmærksomhed hjælper Qi-gong deltagerne med at finde indre ro og reducere stressniveau.

Dette er et hensyntagende hold* og deltagerne lærer en række blide og flydende bevægelser, der er designet til at harmonisere krop og sind samt skabe ro i nervesystemet.

Formålet med træningen er at fremme kroppens helbred og skabe balance i sindet. Gennem en kombination af bevægelse, åndedræt og fokuseret opmærksomhed hjælper Qi-gong deltagerne med at finde indre ro og reducere stressniveau.

Kurset fokuserer primært på praktisk træning snarere end teoretisk viden. Deltagerne lærer en række blide og flydende bevægelser, der er designet til at harmonisere krop og sind samt skabe ro i nervesystemet. Denne træningsform giver en dyb følelse af afslapning og velvære.

Vores instruktør, Vibeke Kolding Søndergaard, er uddannet ergoterapeut og har personligt oplevet fordelene ved Qi-gong efter at have håndteret stress og smerter. Hun har erfaret, at Qi-gong-træning er en blid og behagelig træningsform, som alle kan være med til. Vibeke deler sin ekspertise og passion for Qi-gong med deltagerne, og hun vil guide og støtte dem i deres rejse mod øget velvære.

Qi-gong-træningen kræver intet særligt udstyr, og deltagerne vil stå op og bevæge sig til undervisningen.

Kurset henvender sig til alle, der ønsker at lære om Qi-gong og opleve de positive effekter, det kan have på kroppen og sindet. Du behøver ingen forudgående erfaring for at deltage - blot en åben og nysgerrig tilgang.

Tilmeld dig vores Qi-gong-træning i dag og opdag den transformative kraft, som Qi-gong kan have på dit velbefindende. 

Vibeke glæder sig til at byde dig velkommen.

*OBS! Hensyntagende hold er for dig, der har et behov for særlig hensyn i undervisningen og ikke kan følge et almindeligt hold inden for det pågældende område. Undervisningen foregår på små hold, så der er mulighed for at få individuel vejledning i forhold til den enkeltes gener og skavanker. Deltagelse på et hensyntagende hold kræver, at du underskriver en (handicap)erklæring om behov for hensyntagende undervisning. Denne erklæring skal accepteres ved tilmelding eller underskrives første mødegang. Hvis du har spørgsmål om dette, så kontakt os på tlf. 20285343 eller send en mail på oest-kontor@lof.dk.

Praktisk info

Medbring egen måtte, behageligt tøj og evt. en flaske vand.
Nummer
80241413 - Qi Gong hensynt., Havdrup m/ Vibeke K. Søndergaard
Første mødegang
torsdag den 25.01.24 kl. 10:00 - 11:30
Adresse

Havdrup Idrætscenter, Skolevej 62, 4622 Havdrup

Se på kort

Mødegange
11
Ny pris (hold er startet)
Hensyntagende
DKK 342,00 1254,00
torsdag den 25.01.24
Er blevet afholdt
torsdag den 01.02.24
Er blevet afholdt
torsdag den 29.02.24
Er blevet afholdt
torsdag den 07.03.24
Er blevet afholdt
torsdag den 14.03.24
Er blevet afholdt
torsdag den 21.03.24
Er blevet afholdt
torsdag den 04.04.24
Er blevet afholdt
torsdag den 11.04.24
Er blevet afholdt
torsdag den 18.04.24

Kl. 10:00 - 11:30

Vibeke K. Søndergaard

Skolevej 62, 4622 (Multisal)

Se på kort

torsdag den 25.04.24

Kl. 10:00 - 11:30

Vibeke K. Søndergaard

Skolevej 62, 4622 (Multisal)

Se på kort

torsdag den 02.05.24

Kl. 10:00 - 11:30

Vibeke K. Søndergaard

Skolevej 62, 4622 (Multisal)

Se på kort