• Evy Sampson

  Jeg hedder Evy Sampson er 48 år.
  Jeg har brugt de seneste 22 år på arbejdet med fysisk og psykisk velvære.
  Til daglig er jeg personlig træner, yogalærer, aerobic & fitness instruktør. Stabilitetscoach og sundhedsmentor.
  Jeg arbejder altid med fokus på det gode åndedræt, en stærk og smidig krop i bevægelse som sikrer en træning, der forbinder krop og sjæl.
   
  Jeg er glad for at kunne tilbyde min undervisning og ekspertise indenfor træning, sundhed, velvære, glæde, positivitet, overskud og indre ro, både psykisk og fysisk sammensat med mine personlige erfaringer indenfor arbejdet med krop, sind og ånd.
   
  Til dagligt underviser jeg i alle former for motion med fokus på sundhed, herunder aerobic, dans, fitness og yoga, vejrtrækning, meditation og mindfulness.
  Jeg underviser den blide Hatha yoga og mindfulness med stor fokus på Indre ro og stor fokus på den dybe vejrtrækning.
  Min trænings og yoga form er set som en behandlingsform, hvori jeg giver konkrete redskaber hver gang til at opbygge en go, sund og stærk krop med indre ro, tid til vejrtrækning, stilhed & sundhed.
  Jeg forstår at arbejde med det enkelte menneske, og sætter mig ind i hver enkelt person jeg arbejder med og jeg giver en individuel session og behandling der passer lige præsic til den klient jeg arbejder overfor.
   
  Som underviser tager jeg hånd om hver enkelt deltager og træningen målrettes det enkelte hold. Jeg tager hånd om deltagerne og imødekommer en træning der er varietet. Du vil føle dig støttet og jeg vil motiverer dig med ny inspiration til en sikker træning.
   
  Har du udfordringer i kroppen, som knæ, hofter, ryg eller skuldrer husk blot at informerer underviseren inden opstart, så vil jeg give alternative øvelser løbende undervejs. Hvilket sikrer en optimering af din krop og din træning.
   
  Jeg indbyder til læren om og forståelsen for kroppen gennem leg, bevægelse, musik, meditation, mindfulness og arbejdet med vejrtrækning og nærvær.
   
  Jeg glæder mig til at møde dig og skabe en positiv oplevelse med varieret træning af hele kroppen.

  ---

  "Du er enestående engageret og brænder for det du laver. Du underviser med et engagement og med empati, der favner alle der er til stede i rummet. Din begejstring for det du laver, er meget smittende og med din omsorg og nærvær skaber du glæde omkring dig.
  Jeg glæder mig virkelig hver gang til vi skal træne." Citat Karin

  "Du er så kærlig, givende, rolig og meget dygtig. Jeg er total afhængig af din undervisning. Du rummer os alle 🙏" Citat Annemarie

  "Jeg har som noget nyt deltaget på holdet motion & bevægelse hos Evy.
  Evy er et fantastisk inspirerende menneske, som oser af energi, glæde og overskud til andre mennesker.
  Hun er fuld af krudt og er sprudlende at være sammen med. Derudover har hun en evne til at mærke og se sine deltagere på holdet og tage hensyn til deres skavanker og mentale overskud.
  Man bliver glad i låget over indholdet i træningen og efterhånden lærer man at løsne op for sine stivheder og give slip på sig selv. Programmet rummer både tempo og rolige bevægelser og alle muskler og led bliver inddraget. Kan helt klart anbefale Evy og motion & bevægelse." Citat Jette

  Hej skønne Evy. Vil bare lige sige dig TAK for idag 🙏 tak for at du lavede et program som jeg kunne være i og kunne give mig ro og fred. Tak for dig 🙏❤️


  "Evy Sampson, Dejligste energi, sprudlende og så livsfuldt. Du ser alle, og får alle til at yde deres bedste. Du forstå at få vendt energien til fuld fart frem. Måske er du ikke så god til at tælle, du sir til 8, og når jeg tæller så er det til 40 😂😂😂
  Elsker at være med på dine hold 💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽" Citat fra deltager.

  "Ja ingen bedre end dig Evy Sampson, skønne kvinde, du er så god til at give mig/os så meget 🦋🏃‍♀️💃❤️
  Nyder et hold hvor man kan være med uanset skavanker, og så elsker jeg din energi. Elsker at danse igen, og det giver mig energi og overskud i min hverdag. Mere af det ❤️❤️❤️❤️". Citat fra deltager.

Motion og bevægelse m/ Evy Sampson

Motion og bevægelse udført til musik, med glæde og nydelsesfulde bevægelser, er et hold til dig, der trænger til og elsker at bevæge din krop. Et hold hvor din krop og led bliver smurt i alle hjørner og alle kan deltage.

Bevægelse gør dig glad helt indeni, kom og oplev et hold fyldt med nydelsesfuld bevægelse for hele kroppen, udført i et behageligt tempo med plads til den enkelte.

Kom og vær med.
Jeg garanterer, at du går fra holdet med mindre spændinger og infiltrationer og en gladere krop.

Sammen med et fælleskab af andre ligesindede.
Her har vi fokus på motion, træning, styrkende øvelser, vejrtrækning, musik, glæde og nydelsesfuld bevægelse for hele kroppen.

Holdet vil varierer lidt fra gang til gang.

Tag behageligt tøj på og medbring en flaske vand.

Jeg glæder mig til at møde dig og skabe bevægelse med jer.
Hilsen Evy

Praktisk info

Medbring egen måtte, behageligt tøj og evt. en flaske vand.
Nummer
80231407 - Motion og bevægelse m/ Evy Sampson
Første mødegang
tirsdag den 21.03.23 kl. 11:45 - 13:15
Undervisere
Adresse

Solrød gammel skole, Højagervænget 21, 2680 Solrød Strand

Se på kort

Mødegange
10
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 100,00 995,00
tirsdag den 21.03.23
Er blevet afholdt
tirsdag den 28.03.23
Er blevet afholdt
tirsdag den 11.04.23
Er blevet afholdt
tirsdag den 18.04.23
Er blevet afholdt
tirsdag den 25.04.23
Er blevet afholdt
tirsdag den 02.05.23
Er blevet afholdt
tirsdag den 09.05.23
Er blevet afholdt
tirsdag den 16.05.23
Er blevet afholdt
tirsdag den 23.05.23
Er blevet afholdt
tirsdag den 30.05.23

Kl. 11:45 - 13:15

Evy Sampson

Højagervænget 21, 2680 (Lille gymnastiksal)

Se på kort