• Selda Iljazovska

    Jeg er og har altid været meget nysgerrig på nye ting og hele det med at udforske og eksperimentere med mad. Det plantebaserede miljø er et fællesskab hvor næsten alle kender alle, så jeg har mange kontakter, både til kogebogsforfattere, influencers, bloggere, organisationer, politikere, osv.

    Jeg har brugt meget tid på at udforske hele den plantebaserede verden og taget animalske opskrifter og lavet dem plantebaseret. Jeg er altid en af de første til at smage de nye produkter der kommer på markedet, og har styr på hvad der kommer, og hvor det kommer.

    Jeg arbejder som frivillig for Plantevækst og har gjort det siden 2020. Plantevækst arbejder med virksomheder, kokke, influencers, politikere og organisationer for at få den plantebaserede bevægelse til at vokse.

Vegansk julemad, enkelt dag

Fokus på julefrokostbordet. Går du og overvejer at spise grønnere - også i julen? Så er dette kursus noget for dig. Her lærer du at lave menuen til en julefrokost, bare plantebaseret. Du vil blive inspireret til, hvordan du kan sammensætte fødevarer, så du ikke føler, du går på kompromis med din kost, men derimod får flere - måske endda også - nye ideer.

På workshoppen bliver I inddelt i mindre grupper, der hver især laver 1-3 retter, der til sidst vil blive delt til fællesspisning.
.........................

Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept ’Bag om smagen’ finde aktiviteter i hele Danmark under bagomsmagen

Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’, fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører under masterclasses

LOF tilbyder også workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter. Se alle vores tilbud her: weekendkursus

Praktisk info

Medbring evt. din allerbedste skærekniv, et forklæde, en karklud, et viskestykke og plastikbeholdere til evt. rester. OBS: Udgift til råvarer på 100 kr. afregnes med underviseren på dagen.

Nummer
26222205 - Vegansk julemad, enkelt dag
Første mødegang
lørdag den 26.11.22 kl. 10:00 - 14:00
Undervisere
Adresse

Hedelyskolen, Dønnergårds Alle 30, 2670 Greve

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 250,00
lørdag den 26.11.22

Kl. 10:00 - 14:00

Selda Iljazovska

Dønnergårds Alle 30, 2670 (Skolekøkken Lokale 79)

Se på kort