• Paola Edwards
    Til dagligt arbejder jeg som Learning & Leadership Development Manager i konsulentbranchen.

    Privat, har jeg altid været fascineret af sund kost og mad, fordi det har passet til min livsstil med masser af sport, dans og yoga – og har gennem tiden eksperimenteret med flere kostretninger som de seneste syv år har været veganske.

    Jeg har to børn, som dagligt er det bedste kritikere, på det jeg nu kreerer i køkkenet af både sødt og saltede.

    Jeg er certificeret Kost og ernæringscoach, har på det internationale kulinariske institut Rouxbe gennemført 3 måneders ’Plant-based cooking’ og 4 måneders ’Essential Vegan Desserts. Når tiden tillader det, laver jeg også vegansk mad på Yoga retreats.

Vegansk brunch for begyndere / lørdagsworkshop

Har du nogensinde overvejet at spise lidt grønnere mad, men kan ikke helt overskue at komme i gang? Så er denne workshop måske noget for dig.

På denne workshop fokuserer vi på brunchmenuen med fokus på sundhed, smag og æstetik.

Du vil blive inspireret til, hvordan du sammensætter fødevarer, så du stadig for nok proteiner i din kost (uden at tilsætte kød, mælk og æg), hvordan du skaber grundsmagen umami med blot grøntsager og meget mere. Vi arbejder primært med naturlige råvarer (i denne workshop vil vi bl.a. arbejde med tofu).

På workshoppen bliver I inddelt i mindre grupper, så I kan arbejde sammen om at lave retterne. Vi kommer til at lave 3-5 retter med inputs til hvordan disse retter kan varieres for at skabe nye og spændende smagsvarianter.

Dagen slutter af med en lækker brunch sammen :)


.......................................

Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept ’Bag om smagen’ finde aktiviteter i hele Danmark under bagomsmagen

Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’, fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører under masterclasses

LOF tilbyder også workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter. Se alle vores tilbud her: weekendkursus

Praktisk info

Medbring: Din allerbedste skærekniv, et forklæde, en karklud, et viskestykke og plastikbeholdere til evt. rester.

OBS: Udgift til råvarer på 150 kr afregnes med underviser på dagen.
Nummer
26231202 - Vegansk brunch for begyndere / lørdagsworkshop
Første mødegang
lørdag den 04.03.23 kl. 09:00 - 13:30
Undervisere
Adresse

Hedelyskolen, Dønnergårds Alle 30, 2670 Greve

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 399,00
lørdag den 04.03.23

Kl. 09:00 - 13:30

Paola Edwards

Dønnergårds Alle 30, 2670 (Skolekøkken Lokale 79)

Se på kort