LOF Kursuscenter Øst
Greve - Køge - Ringsted - Roskilde - Solrød
LOF på FacebookHar du nogensinde overvejet at spise lidt grønnere mad, men kan ikke helt overskue at komme i gang? Så er denne workshop måske noget for dig.
På denne workshop fokuserer vi på brunchmenuen med fokus på sundhed, smag og æstetik.
Du vil blive inspireret til, hvordan du sammensætter fødevarer, så du stadig for nok proteiner i din kost (uden at tilsætte kød, mælk og æg), hvordan du skaber grundsmagen umami med blot grøntsager og meget mere. Vi arbejder primært med naturlige råvarer (i denne workshop vil vi bl.a. arbejde med tofu).
På workshoppen bliver I inddelt i mindre grupper, så I kan arbejde sammen om at lave retterne. Vi kommer til at lave 3-5 retter med inputs til hvordan disse retter kan varieres for at skabe nye og spændende smagsvarianter.
Dagen slutter af med en lækker brunch sammen :)
.......................................
Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept ’Bag om smagen’ finde aktiviteter i hele Danmark under bagomsmagen
Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’, fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører under masterclasses
LOF tilbyder også workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter. Se alle vores tilbud her: weekendkursus
Hedelyskolen, Dønnergårds Alle 30, 2670 Greve