• Isabel Line Lohmann

    Hvem er jeg:

    Isabel Line Lohmann

    Uddannet Psykomotorisk terapeut med over 30 års undervisningserfaring. Certificeret Mindfulness instruktør og Yoga uddannet hos Simon Krohn samt gradueret i Qi-Gong (Brundt bælte med streg ) ved Henning Darverne.

    Jeg er i dag selvstændig med egen virksomhed, www.Isabellohmann.dk med speciale i trivsel, mental og kropslig sundhed samt forebyggelse og behandling af stress, angst og depression. Underviser desuden på Professionshøjskolen ABSALON med specialiseringsmodulet ”Mindfulness i skolen” for de studerende på læreruddannelsen.

    Jeg har primært arbejdet med Mindfulness i den offentlige sektor og udviklet eget efteruddannelses-forløb, som med succes er gennemført for mere end 500 deltagere i 7 kommuner. Dertil har jeg deltaget i flere forskningsprojekter under DPU (Danmarks pædagogiske universitet) både som testperson og som konsulent, omhandlende hvordan øvelser i kropsbevidsthed, nærvær og opmærksomhed opleves og får betydning for deltagernes trivsel, sundhed og livsglæde.

    Jeg har siden år 2000 afholdt kurser, foredrag, workshops, events, retreats og er desuden også ansat som instruktør i ”Tid til ro” som arrangerer mindfulness og yogarejser til blandt andet Bali, Andalusien, Kreta og Thailand.

    Jeg har igennem rigtig mange år haft Yoga, Qi- Gong, Mindfulness og Meditation som daglig praksis. De seneste år har jeg valgt at fordybe mig yderligere i min praksis og har de sidste 3 år, været kursist hos Henning Daverne på ”Sjælens rejse”, hvor jeg er ved at tage det sorte bælte i Qi-gong. Jeg er derfor meget optaget af, hvordan vi kan komme ind til vores egen autencitet, helhed, empati og glæde, styrke og kraft og hvad der skygger for det. Det som jeg har oplevet er, at vores livsglæde ikke er afhængig af ydre omstændigheder, men at der kan være noget som skygger for, at vi kan mærke den. Ligesom skyer der skygger for solen. Solen er der hele tiden, men kan være dækket af et tykt skydække.

    Et uroligt sind kan fx være en af de skyer som skygger for vores livsglæde. Derfor vil jeg nænsomt guide dig ind i roen og ned i kroppen via Qi-Gong - energi og kropsøvelser, vejrtrækning og meditation.

    Qi-Gong er en kærlig leg i livet, som støtter mig og skaber et harmonisk sind og ro som

    gør mig stærk, glæd og energifuld. Bevægelse skaber cirkulation og energi. Qi-Gong er mental, åndelig og fysisk support – en disciplin som må gentages og vedligeholdes – og et venskab til mig selv, som er nødvendigt og en gave at være i – fordi det minder mig om, at være tro mod mig selv.

    Som underviuser i LOF ser jeg en mulighed for at kombinere min interesse for og erfaring med Qi-Gong og meditation, med mit behov og glæde for at undervise og hjælpe mennesker med at finde ind til deres egen ro og nærvær - få mere energi og masser af livsglæde samt redskaber til at passe bedre på sig selv, for at undgå stress og fysiske/psykiske belastninger.

    Glæder mig til at møde dig

Morgen-mix med yoga, qi-gong og meditation m/ Isabel Lohmann

Den perfekte måde at starte din dag på!

En times morgenprogram med en blanding af mindful yoga, bevægelse, qi-gong, vejrtrækning og meditation. Denne kombination er en skøn og rolig måde, at starte din dag på.

Undervisningen foregår i et dejligt lyst lokale med højt til loftet i ”Kildegården” kun 1 km fra Roskilde station.

Start din dag med blide strækøvelser, som foregår i et langsomt tempo. Hvor vi arbejder med at bringe særlig opmærksomhed til vores krop, åndedræt og de fysiske fornemmelser, mens du lærer at fokusere dit sind med bevidsthed på, at mærke din krop.

Uanset om du er nybegynder eller har praktiseret i mange år, vil vores underviser guide dig gennem hver bevægelse, så du føler dig både set, mødt og støttet.

Du vil desuden opleve virkningen fra åndedrætstræningen i form af mere energi og livfuldhed - et værktøj, der kan hjælpe med at lette stress, forbedre koncentrationen og bringe en større fornemmelse af ro, balance og velvære i dit daglige liv.

Vi afslutter med en beroligende meditation, som giver dig fornemmelsen af at fordybe dig i nuet og starte dagen med et frisk og klart sind. Under vejledning bliver du guidet fra hovedet ned i kroppen og ind i roen, for dermed at få endnu mere glæde og nærvær i dit liv.

Holdet er også en mulighed for at være en del af et støttende fællesskab, hvor vi lærer og vokser sammen. Det er et sted, hvor du kan komme som du er og blive inspireret og gå derfra med en fornyet følelse af velvære i både krop og sind.

Personligt udbytte:

Øget bevidsthed: Meditation øger evnen til at være til stede i øjeblikket og være opmærksom på ens tanker, følelser og kropslige fornemmelser. Dette kan hjælpe med at skabe en dybere forbindelse til ens egne behov, ønsker og værdier.

Stressreduktion: Meditation er kendt for at reducere stressniveauet og hjælpe med at finde indre ro og balance. Ved at træne sindet til at fokusere på nuet og lade bekymringer og stressende tanker passere, kan du opleve øget mentalt velvære og reduceret angst.

Forbedret koncentration: Regelmæssig meditation kan styrke evnen til at fokusere og fastholde opmærksomheden. Dette kan være nyttigt både i arbejdsmæssige og personlige situationer, hvor evnen til at koncentrere sig om en opgave eller interaktion er afgørende.

Øget selvindsigt: Meditation hjælper med at skabe en forbindelse til ens indre selv og øger selvbevidstheden. Dette kan give dig mulighed for at udforske dine tanker og følelser mere dybtgående og opdage mønstre eller vaner, der måtte påvirke dit liv negativt.

Psykisk udbytte:

Øget følelsesmæssig stabilitet: Meditation kan hjælpe med at skabe en større afstand mellem tanker, følelser og ens reaktion på dem. Dette kan føre til større følelsesmæssig stabilitet og evnen til at håndtere udfordrende situationer med mere ro og klarhed.

Forbedret humør: Regelmæssig meditation er blevet forbundet med forbedret stemningsregulering og reduceret risiko for depression og angst. Det kan hjælpe med at skabe en mere positiv og afbalanceret mental tilstand.

Fysisk udbytte:

Stresslindring: Meditation kan bidrage til at reducere fysiske symptomer på stress, såsom muskelspændinger og hovedpine.


Lokalet i Kildegården:

Praktisk info

Medbring yogamåtte og tæppe samt behageligt tøj som du kan bevæge dig i.
Nummer
40241407 - Morgen-mix med yoga, qi-gong og meditation m/ Isabel Lohmann
Første mødegang
fredag den 09.02.24 kl. 08:00 - 08:55
Undervisere
Adresse

Idrættens Hus, Kildegården 1, 4000 Roskilde

Se på kort

Mødegange
15
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 348,00 1043,00
Efterlønner Roskilde
DKK 317,00 952,00
Arbejdsledig Roskilde
DKK 317,00 952,00
Pensionist Roskilde
DKK 305,00 915,00
fredag den 09.02.24
Er blevet afholdt
fredag den 16.02.24
Er blevet afholdt
fredag den 01.03.24
Er blevet afholdt
fredag den 08.03.24
Er blevet afholdt
fredag den 15.03.24
Er blevet afholdt
fredag den 22.03.24
Er blevet afholdt
fredag den 05.04.24
Er blevet afholdt
fredag den 12.04.24
Er blevet afholdt
fredag den 19.04.24
Er blevet afholdt
fredag den 26.04.24
Er blevet afholdt
fredag den 03.05.24

Kl. 08:00 - 08:55

Isabel Line Lohmann

Kildegården 1, 4000 (Bevægelsessal 2b (1. sal))

Se på kort

fredag den 17.05.24

Kl. 08:00 - 08:55

Isabel Line Lohmann

Kildegården 1, 4000 (Bevægelsessal 2b (1. sal))

Se på kort

fredag den 24.05.24

Kl. 08:00 - 08:55

Isabel Line Lohmann

Kildegården 1, 4000 (Bevægelsessal 2b (1. sal))

Se på kort

fredag den 31.05.24

Kl. 08:00 - 08:55

Isabel Line Lohmann

Kildegården 1, 4000 (Bevægelsessal 2b (1. sal))

Se på kort

fredag den 07.06.24

Kl. 08:00 - 08:55

Isabel Line Lohmann

Kildegården 1, 4000 (Bevægelsessal 2b (1. sal))

Se på kort