• Casper Krohn

    For mig har det altid handlet om naturen. I skolen var jeg nok, hvad du ville kalde en naturnørd, og det er jeg egentlig stadig. Men i dag har jeg æren af at kalde det at være en naturfotograf.

    Jeg tilbringer omkring 280-300 dage om året i naturen, hvilket jeg har gjort siden, jeg for fire år siden besluttede mig at gå all in på at leve som naturfotograf. Når jeg ikke er ude, planlægger jeg, hvad den næste tur skal handle om. Som naturfotograf er det vigtigt, at man har viden om de dyr, du planlægger at fotografere. Derfor plejer jeg at sige, at dét at arbejde som naturfotograf er 85% feltbiolog 10% sælger og 5% fotograf. For uden viden om dyrene får du ikke de unikke billeder der fortæller historierne.

    Jeg er opvokset på en gård på Sydfyn, så naturen har altid været lige rundt om hjørnet. Vi havde både snoge og pindsvin i haven, så fra da jeg var meget ung blev jeg introduceret til naturen. Min mor er tidligere spejder, og min far er selv opvokset på landet, så det var vigtigt for dem, at lære mig og mine søstre om naturen og vigtigheden af, at vi beskytter den.

    Som naturfotograf er det mit arbejde at formidle naturen gennem billeder og historier - og ikke kun naturen fra andre lande. Men vigtigst er den natur der kan opleves uden for vinduet. Jeg har valgt at specialisere mig i den nordiske natur, da jeg finder den ubeskrivelig smuk og fascinerende. Hvert nordisk land har sin egen unikke natur - og dermed unikke dyreliv.

    Du kan se mere på min hjemmeside www.casperkrohn.com

Danmarks vilde natur - foredrag med fotograf Casper Krohn

- oplev danmarks vilde natur tæt på

Foredraget Danmarks vilde natur er en hyldest til den Danske natur, gennem billeder og historier fortæller fotograf Casper Krohn om sine oplevelser i naturen, om ture hvor alt går som planlagt og om ture hvor intet går som håbet, om succeshistorier i den danske natur og om hvor vi har lang vej igen til en respektfuld behandling af naturen.

Foredraget handler om meget mere end billeder, historier og problematikker. Det handler om, hvad der sker når vi giver os tid til at se, lytte og bare være i nuet og hvad naturen kan bruges til for den enkelte - og hvad Casper Krohn har brugt naturen til gennem livet.

Casper fortæller også om, hvordan man uanset hvor meget tid man har i hverdagen kan komme tæt på og opleve nogle af dyrene og de fantastiske oplevelser, der finder sted hver dag i vores fantastiske natur.

Dette foredrag sætter et helt specielt fokus på den danske natur, og viser at Danmarks natur har lige så meget at byde på som det store udland.

Foredraget varer 2x45 minutter. Der vil i pausen være mulighed for at stille spørgsmål og se noget af det udstyr som Casper bruger til at fotografere med.


Nummer
46212801 - Danmarks vilde natur - foredrag med fotograf Casper Krohn
Første mødegang
tirsdag den 02.11.21 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Borup Kulturhus, Møllevej 2, 4140 Borup

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 125,00
tirsdag den 02.11.21

Kl. 19:00 - 21:00

Casper Krohn

Møllevej 2, 4140 (Samlinghallen)

Se på kort