• Lene Nielsen

    Jeg er 49 år og har i mere end 30 år fyldt frirummet i hverdagen med forskellige fitness-stilarter, som alle har til formål at opbygge serier og koreografier til musik.

    I de sidste 12 år har jeg udelukkende danset zumba og elsker den kombination af dans og fitness, som netop dette giver. De mange forskellige stilarter og særligt latinamerikanske rytmer giver én masser af god energi og lysten til bare at give slip.

    Jeg er uddannet zumbainstruktør og elsker både at sammensætte koreografier selv og lade mig inspirere af andre. Af samme grund deltager jeg på hold 4 gange om ugen. Jeg elsker glæden ved at danse sammen med andre, men elsker i særdeleshed at se, hvordan alle på gulvet lader sig rive med og bliver smittet af denne glæde. I min undervisning handler det således ikke om at man rammer trinet med den rette fod, men at man har en skøn fest og går hjem med det største smil på læben.

Motionsdans og bevægelse (6X) m/ Lene Nielsen

- bevæg dig sund og glad til musik

Motionsdans er en sjov, energisk og anderledes træningsform inspireret af zumba, der styrker din krop, koordination, fleksibilitet, balance og kondition. Formålet er at gøre din træning sjov på en anderledes måde - så du holder din krop stærk og smidig. Holdet er for alle, uanset alder, køn eller niveau. 

Vi kombinerer forskellige musikalske stilarter særligt fra latinamerikanske rytmer for at skabe en sjov og varieret træning. Du vil få lov til at prøve kræfter med en række danseinspirerende trin, som på samme tid kan virke både anderledes og udfordrende, men der vil altid være plads til, at du følger din egen rytme og skaber din helt egen fest.

Alle kan være med, og det kræver kun, at du elsker at bevæge dig til musik, og at du finder glæde ved møde nye mennesker og bevæge dig til musik sammen med andre.

Jeg glæder mig til at 'danse' med dig og vil gøre mit til, at du vil forlade min time med et smil på læben og en følelse af energi og velvære.
Nummer
26242419S - Motionsdans og bevægelse (6X) m/ Lene Nielsen
Første mødegang
torsdag den 20.06.24 kl. 19:05 - 20:00
Undervisere
Adresse

Greve Idrætscenter, Lillevangsvej 88, 2670 Greve

Se på kort

Mødegange
6
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 144,00 431,00
torsdag den 20.06.24
Er blevet afholdt
torsdag den 27.06.24
Er blevet afholdt
torsdag den 04.07.24
Er blevet afholdt
torsdag den 11.07.24
Er blevet afholdt
torsdag den 18.07.24
Er blevet afholdt
torsdag den 25.07.24

Kl. 19:05 - 20:00

Lene Nielsen

Lillevangsvej 88, 2670 (Aktivitetssal nr. 1)

Se på kort