Svampetur i det grønne - Krogenlund m/ Else Meier Andersen

    - Kom med på svampejagt i den lokale natur

    Tag med på guidet svampetur i Egedals natur. Vi starter med en introduktion om de spiselige svampe, vi kan forvente at finde i skoven. Så går vi en tur i skoven - gerne væk fra stierne - og kigger på, hvad der er fremme på dagen. Man må gerne samle alle de svampe-arter, vi støder på, for så vil de inden pausen blive fremlagt og gennemgået, så alle kan se på dem.

    Vi går ad en anden rute tilbage til bilerne, samler videre og snakker om det nyfundne på P-pladsen. Krogenlund byder på løvskov og morbund. Ingen kan vide, hvad denne svampesæson vil byde på, da det er afhængigt af, hvor megen nedbør vi får. Lokaliteten kan - hvis tørkeindekset vil os det vel - byde på fine fund til gryderne. 

    Det kan være svært at angive præcist, hvor lang tid en svampetur tager, da det afhænger af hvor mange svampe, der er fremme, og hvor stor spørgelysten er. Turenes længde vil være ca. 4 km, hvis man følger stierne, men hvis man går meget rundt i terrænet, kan det blive 6-8 km.


    Praktisk info

    Medbring en kniv, en kurv samt lidt at spise og drikke.

    Mødested: Krogenlund: P-pladsen hedder parkering Uggeløse skov, p-pladsen ligger på Mørdrupvej - skiltning mod p-pladsen findes ved Mørdrupvej 1.
    Nummer
    36242901 - Svampetur i det grønne - Krogenlund m/ Else Meier Andersen
    Første mødegang
    fredag den 11.10.24 kl. 11:00 - 15:00
    Undervisere
    Adresse

    Parkering Uggeløse skov, Mørdrupvej 1, 3540 Lynge ()

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 340,00
    fredag den 11.10.24

    Kl. 11:00 - 15:00

    Else Meier Andersen

    Mørdrupvej 1, 3540

    Se på kort