Svampetur i det grønne - Ganløse Ore m/ Else Meier Andersen

    - Kom med på svampejagt i den lokale natur

    Tag med på guidet svampetur i Egedals natur. Vi starter med en introduktion om de spiselige svampe, vi kan forvente at finde i skoven. Så går vi en tur i skoven - gerne væk fra stierne - og kigger på, hvad der er fremme på dagen. Man må gerne samle alle de svampe-arter, vi støder på, for så vil de inden pausen blive fremlagt og gennemgået, så alle kan se på dem.

    Vi går ad en anden rute tilbage til bilerne, samler videre og snakker om det nyfundne på P-pladsen. Ganløse Ore byder på nåle- og løvskov. Ingen kan vide, hvad denne svampesæson vil byde på, da det er afhængigt af, hvor megen nedbør vi får. Lokaliteten kan - hvis tørkeindekset vil os det vel - byde på fine fund til gryderne. 

    Det kan være svært at angive præcist, hvor lang tid en svampetur tager, da det afhænger af hvor mange svampe, der er fremme, og hvor stor spørgelysten er. Turenes længde vil være ca. 4 km, hvis man følger stierne, men hvis man går meget rundt i terrænet, kan det blive 6-8 km.


    Praktisk info

    Medbring en kniv, en kurv samt lidt at spise og drikke.

    Mødested: Ganløse Ore: P Ganløse Ore syd, Christianshøjvej. Første p-plads til højre når man kommer fra Kirke Værløse. Pladsen er ikke afmærket ved vejen, men jeg vil stå ved vejen med en kurv fra kl 8:45-9. 
    Nummer
    36242900 - Svampetur i det grønne - Ganløse Ore m/ Else Meier Andersen
    Første mødegang
    torsdag den 10.10.24 kl. 09:00 - 13:00
    Undervisere
    Adresse

    P Ganløse Ore syd, Christianshøjvej 103, 3500 Værløse ()

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 340,00
    torsdag den 10.10.24

    Kl. 09:00 - 13:00

    Else Meier Andersen

    Christianshøjvej 103, 3500

    Se på kort