LOF Kursuscenter Øst
Egedal - Greve - Køge - Ringsted - Roskilde - Solrød
LOF på FacebookKikærter kan meget mere end humus og falafel. Kikærter og bælgfrugter er også en ny - eller genopdaget - måde at spise mere bæredygtigt og klimavenligt.
På dette kursus hører du om kikærternes verden, og vi skal lave gryderetter, salater, snacks, brød og desserter med hele kikærter, som vi kender dem, men også med kikærtemel og vandet fra kikærtedåsen, aquafaba, som til nogle opskrifter, kan bruges på lige fod med æg.
Vi slutter madlavningen af med at spise en stor, fælles buffet med en masse spændende retter med bælgfrugter.
..................
Se også Livs andre workshops her.
..................
Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept ’Bag om smagen’ finde aktiviteter i hele Danmark under bagomsmagen
Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’, fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører under masterclasses
Tjørnegårdsskolen, Hyrdehøj 3, 4000 Roskilde