Aftenbillet til teltet - livemusik med Anders Ørsager, talks og fællessang med Katrine Muff

    - oplev en fantastisk aften i 'Grundtvigs' ånd med ord, musik og fællesskab

    Musikalsk aftenprogram med Anders Ørsager, Grundtvig-talk og fællessang med Katrine Muff. Du kan godt begynde at glæde dig til en dejlig aften med musik og talk. Arrangementet foregår i et stort flot telt, hvor der er plads til 150 personer. Der vil være bænke og borde i teltet.

    PROGRAM:

    18:30-19:30 Anders Ørsager – Sprød poptenor med groovy bassline
    Mange vil kende Anders Ørsager, da han er dybt involveret i det lokale musikliv i Køge og til dagligt er leder af Køge Musikaftenskole - med mottoet Musik er noget, vi giver til hinanden. Anders er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium som sanger. I 14 år sang, komponerede, arrangerede og indspillede han for den danske a cappellagruppe Basix, som har udgivet en række albums og spillet koncerter i hele verden. Denne aften skal vi høre Anders nye soloudspil, der udkommet for nylig (du kan lytte til musikken her). Anders har i løbet af sin musikalske karriere bl.a. dedikeret sit talent til musikundervisning. Han har bl.a. været vokalcoach for musikere i Melodi Grand Prix, seneste her i 2024, og undervist i sang på musikkonservatoriet og MGK.

    19:30-20:30 Grundtvig-talk – Peter Aalbæk Jensen, Marie Stærke m.fl.
    Vi har spurgt nogle af vores lokale 'kendisser' Peter Aalbæk Jensen og Køges borgmester Marie Stærke om de vil berige os med, hvad Grundtvig betyder for dem. Peter Aalbæk Jensen (filmproducent og tidligere ejer af filmselskabet Zentropa) har fået sig et (nyt) livsprojekt, hvor han er ved at bygge et bæredygtigt minisamfund i Herfølge med et stort fokus på fællesskab. Peter er også præstesøn, og har derfor haft 'Grundtvig' tæt inde på livet i sin opvækst. Marie Stærke (Borgmester i Køge Kommune, næstformand i Socialdemokratiet og bestyrelsesmedlem i Center for Grundtvigforskning på Aarhus Universitet) arbejder på mange måder med det større samfundsfællesskab. Hvad betyder N.F.S. Grundtvig for deres verdensbillede og livsforståelse? Vi forventer også en tredje gæst i debatten.

    20:30-21:30/21.45: Fællessang med Katrine Muff.
    Vi har inviteret Danmarks mest kendte musiker inden for fællessang, Katrine Muff, der har stået bag et hav af fællessange i DR og rundt om i landet. Og hvad er mere naturligt end at slutte Grundtvigs Kulturfestival af med et brag af fællessang i det store smukke telt på plænen ved Gl. Kjøgegaard - helt i Grundtvigs ånd. Vi vil synge så højt, at tonerne vil nå Grundtvig og hans elskede hustru, Marie Toft, der er født og opvokset på Gl. Kjøgegaard, i deres grave få hundrede meter inde i skoven, hvor de begge ligger begravet på Claras Kirkegaard.

    Katrine Muff er musiker, komponist, korleder og højskolelærer. Katrine Muff er bl.a. kendt fra tv-optrædener på DR, hvor hun sammen med Johannes Langkilde har været vært på mange programmer med fællessang.

    Når aftenprogrammet slutter ca. 21.30/22.00 vil der stadig være åbent i Café Åsen og du kan nyde synet af den smukke Gl.Kjøgegaard, der er oplyst i dagens anledning. Gl. Kjøgegaard ligger kun 1300 m fra Køge Torv, så det er let at komme til og fra det smukke gods midt i skoven - tæt på byen.
    ...........

    OBS! Hvis du har lyst til at få en rundvisning i hovedbygningen til Gl. Kjøgegaard inden aftenprogrammet - så har vi lavet nogle 'KOMBI-BILLETTER', hvor du både kan få en rundvisning OG få billet til aftenmusikprogrammet. De kan købes for 325 kr. (spar 10 kr.) her:

    Kl. 16.00-16.45: Rundvisning i hovedbygning + billet til aftenmusikgrogram.
    Kl. 17.00-17.45: Rundvisning i hovedbygning + billet til aftenmusikgrogram.

    SE HELE PROGRAMMET TIL GRUNDTVIGS KULTURFESTIVAL HER

    Praktisk info

    Der kan købes mad og drikke i Café Åsen inden aftenmusikprogrammet starter. Caféen har også åbent efter musikken slutter og du har mulighed for at nyde drikkevarer i den hyggelige café.
    Nummer
    46242900 - Aftenbillet til teltet - livemusik med Anders Ørsager, talks og fællessang med Katrine Muff
    Første mødegang
    lørdag den 07.09.24 kl. 18:30 - 22:00
    Undervisere
    Adresse

    Gl. Kjøgegaard, Ølbyvej, 4600 Køge

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 250,00
    lørdag den 07.09.24

    Kl. 18:30 - 22:00

    musikere og gæster

    Ølbyvej, 4600 (Det store telt)

    Se på kort