• Peter Kær

    Peter Kær, cand. mag. Kunsthistorie og kulturformidling.

    Underviser i kunst, kunstforståelse, arrangerer kunstkaféer og museumsomvisninger. Fungerer som moderator og igangsætter. Er vært for tv-programmer om kunst og historieformidling for DR-K. Blandt andet i programmer som: 1000 års dansk kunsthistorie, Scavenius & Kær på tur i Kunsthistorien, Mord i Middelalderen etc.

    Har i en årrække arbejdet for DR og TV2 som vært, journalist og tilrettelægger. Blandt andet for programmer som: Hvem vil være Millionær, Hit med sangen, Danmarksindsamlingen, Aftenshowet, TV-Pil, Plat og Mandagschancen.

Peter Kær foredrag om ‘LIVET SET GENNEM KUNSTEN’

- få et unikt indblik i hvordan livet kan opleves via kunsten

LIVET SET GENNEM KUNSTEN
Vi er på en udfordrende, berusende, lykkelig og bedrøvet rejse gennem livet mellem fødsel og en kortfattet gravsten. Får vi det hele med? Har vi for travlt eller er vi for sløve? Det hjælper kunsten os med at begribe.

Kunst er langt fra et spørgsmål om hvorvidt noget er kønt, skønt og dekorativt. Men hvad skal vi så med kunst? Hvad kan vi med kunst? Kunsten giver os muligheder for at reflektere over livet gennem en direkte tilgang til billeder og udtryk i det hele taget. Vi kan pejle og spejle med udgangspunkt i os selv. Både det navlebeskuende, men også som en lille maskindel i en bevægelse gennem tid og sted.

Vi bliver denne aften præsenteret for værker af blandt andre Michelangelo, Rembrandt, Manet, Elmgreen & Dragset m.fl.

Særlig 'højskolepris'* 50 ialt 50 kr. (normalpris 150 kr.)

*HØSKOLEDAGE MED KUNST OG HISTORIE:
Sommerkunstskolen indgår i et samlet forløb med ’Højskoledage med kunst og historie’ som vi har fået et særligt tilskud til. Derfor kan vi tilbyde kurset til en attraktiv pris. Du kan tilmelde dig aktiviteterne i ’Højskoledage med kunst og historie’ enkeltvis. Der udbydes flere aktiviteter i løbet af august-oktober. Du kan se aktiviteterne HER.
Nummer
41212802 - Peter Kær foredrag om ‘LIVET SET GENNEM KUNSTEN’
Første mødegang
torsdag den 07.10.21 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Ahornhallen,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 50,00
torsdag den 07.10.21

Kl. 19:00 - 21:00

Peter Kær