• Berit Kambskard
    Berit er uddannet yogalærer hos Dansk Yoga og har stor erfaring med at undervise i hensyntagende yoga, yoga for alle m.v. Derudover har Berit mange års erfaring med Alexanderteknik. Berit er også uddannet ergoterapeut og har den sundhedsfaglige kandidatoverbygning cand.scient.san.
    Yogaen tager afsæt i Hatha-yoga. Der er plads til at tune ind på åndedrættet, skønne stræk, opbygning af styrke, glæde ved kroppen og selvfølgeligt en god afspænding. Berits ’yogasprog’ inviterer deltageren til at være sansende, undersøgende og legende til stede, at slippe unødvendige anstrengelser og dermed opnå større frihed i krop og sind – ikke kun på yogamåtten men i livet. Hvis du har spørgsmål til kursets faglige indhold, er du meget velkommen til at kontakte Berit på telefon 60 86 17 25 eller mail berit.kambskard@gmail.com Du kan også se mere om Berit her:

    www.beritkambskard.com

Alexanderteknik - lev bedre! (Hensyntagende)

- selvhjælpsmetode til smuk kropsholdning, lettere bevægelser og frihed i kroppen

Alexanderteknikken er en fantastisk selvhjælpsmetode, som kan hjælpe dig til at opleve frihed i kroppen, mere lethed i bevægelse, en uanstrengt og smuk kropsholdning, en mere fri vejrtrækning, bedre stemmebrug, øget vitalitet samt bedre fokus, ro og klarhed i sindet. 


Gennem Alexanderteknikken vil du opleve, at du kan udføre alle dagligdags- samt mere specialiserede aktiviteter mindre anstrengt, med større frihed og dermed mere (livs)glæde – kort sagt leve livet bedre! 


Bemærk – Alexanderteknik-undervisning foregår på små hold med 2 deltagere, der deler undervisningstiden. Kontakt derfor underviser inden tilmelding for nærmere oplysning om indplacering af dit undervisningstidspunkt inden for angivne tidsrum.


Læs mere om Alexanderteknik og underviser her: www.beritkambskard.com


Kontakt underviser på tlf. 60 86 17 25 eller mail berit.kambskard@gmail.com

NB:
Frederikssund kommune kræver, at deltagere på små hold, som er tilrettelagt som hensyntagende/handicapundervisning, skal underskrive en erklæring om funktionsnedsættelse/fysisk skavank/sygdom i forhold til det pågældende fag. Du vil ikke blive bedt om yderligere dokumentation.Nummer
231169 - Alexanderteknik - lev bedre! (Hensyntagende)
Første mødegang
torsdag den 25.05.23 kl. 13:30 - 15:00
Undervisere
Adresse

LOF, Bløden 21A, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
3
Ny pris (hold er startet)
Handicap
DKK 373,00 560,00
torsdag den 25.05.23
Er blevet afholdt
torsdag den 08.06.23

Kl. 13:30 - 15:00

Berit Kambskard

Bløden 21A, 3600 (Undervisningslokalet)

Se på kort

torsdag den 15.06.23

Kl. 13:30 - 15:00

Berit Kambskard

Bløden 21A, 3600 (Undervisningslokalet)

Se på kort