Strikkevandring - Sønderborg - 5/5

  Kom med på strikkevandring i den skønne alsiske natur søndag den 5/5 kl. 8.30-ca. 13.00.


  Vi mødes ved krybily i Sønderskoven og går en smuk rute væk fra hverdagens støj med naturen i fokus, og de oplevelser den vækker i dig. Alle kan få udbytte af de naturlige redskaber Anett underviser i undervejs – i form af bl.a. sansning og åndedrætsopmærksomhed.


  Vi skal naturligvis også strikke, men hverken en sweater, sjal eller andet, der kræver at du er ’oppe i hovedet’. I stedet skal du medbringe et nøgle garn af eget valg og et par rundpinde nr. 5, og så handler øvelsen simpelthen ’bare’ om at slå masker op, fokusere på det der sker lige nu, mærke sensationerne i kroppen – opspænding, afspænding, og også hvor provokerende det kan føles, ikke at skulle perfektionere noget, men bare være - i naturens egen stilhed.


  Formålet er at skærpe opmærksomheden på dig selv, og finde ind til en ro i dig, som kan tages med videre hjem i hverdagen og i dine relationer. Der veksles mellem stilhed og tale.


  Underviser på turen er Anett Lotus, som er uddannet yogalærer og friskolelærer og meget erfaren vandrer.


  På dagen skal medbringes en lille rygsæk med lidt mad og drikke, rundpind nr. 5, 80 cm og et nøgle garn der passer til pind 5. Desuden meget gerne en gillikrog el. lign. til at fæstne garnnøglet på kroppen så man kan gå imens man strikker.  Nummer
  241114 - Strikkevandring - Sønderborg - 5/5
  Første mødegang
  søndag den 05.05.24 kl. 08:30 - 13:00
  Adresse

  Kryb-i-ly, Egetoftevej 6, 6400 Sønderborg ()

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 349,00
  søndag den 05.05.24

  Kl. 08:30 - 13:00

  Anett Lotus Fleur Berthelsen

  Egetoftevej 6, 6400

  Se på kort